Výrobky

Boni smetanový jogurt jahodový s vanilkovou příchutí 150 g

Číslo cechovní normy

2017-07-18-0307

Číslo výrobku

2017-07-18-0307/1317

Charakteristika výrobku

Původ hlavní složky: Česká republika. jahodová složka s vanilkovou příchutí (cukr, 25 % jahody a jahodový koncentrát, pitná voda, modifikovaný kukuřičný škrob, vanilkové a jahodové aroma, koncentráty z černé mrkve a bezinek

Společnost

Mlékárna Stříbro s. r. o.
Revoluční 845
Stříbro, 349 01
Česká republika

Definice balení

EAN

8594050542303

Balení

Typ: kelímek PP, víčko z Al fólie s vrstvou tepelně svařitelného laku, velikost: 150 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

smetana

jahodová složka

15 %

jogurtová kultura

Alergeny

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Energetická hodnota výrobku

552 1

Senzorické požadavky

Vzhled

Barva je výrazná po ochucující jahodové složce složce.

Vůně a chuť

Chuť a vůně jsou výrazné a čisté po použité ochucující jahodové složce s vanilkovou příchutí složce.

Konzistence

Konzistence je přiměřeně hustá, krémovitá a stejnorodá, oddělená syrovátka není na závadu.

Nadstandardní parametry

mléčná surovina odpovídá cechovní normě Syrové kravské mléko, jogurt nesmí obsahovat: škrob, želatina, zahušťující látky; mléko a mléčné složky nesmí být nahrazeny nemléčnou složkou – nesmí obsahovat: konzervační látky, barviva, aromatické látky; četnost živých jogurtových kultur musí být nejméně 107 na 1 gram výrobku na konci doby použitelnosti výrobku.

Technologický postup

Standardizace mléčné směsi – pasterace – homogenizace – chlazení na teplotu fermentace + přídavek jogurtové kultury – fermentace – chlazení – přidání ochucující složky - plnění

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah tuku 8,3 g/100 g; hodnota pH 4,0 – 4,5 mikrobiologické požadvky: Salmonella, Listeria monocytogenes, Enterobacteriaceae, Plísně a kvasinky 0 KTJ / g

Procesní stav

Zrušený