Výrobky

Venkovská tlačenka kráj. 100g

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2017-08-22-0337

Číslo výrobku

2017-08-22-0337/1698

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Charakteristika výrobku

Masný výrobek tepelně opracovaný

Společnost

MP Krásno, a.s.
Hranická 430/34, Krásno nad Bečvou
Valašské Meziříčí, 757 01
Česká republika

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
MP Krásno, a.s., Hranická 430/34, Krásno nad Bečvou, 757 01 Valašské Meziříčí, Česká republika

Definice balení

EAN

8594013395311

Balení

Typ: v ochranné atmosféře, velikost: 100 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

vepřové maso

80 %

pitná voda

vepřové srdce

7 %

vepřové kůže

jedlá sůl

česnek

směs koření

Přídatné látky

stabilizátor - octan sodný

Energetická hodnota výrobku

966 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

17 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

5,9 g/100g

Bílkoviny

19 g/100g

Sůl

1,6 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Výrobek je plátkován, balen do ochranné atmosféry do plastové vaničky. Patrna mozaika tvořena tučnými a libovými částmi, které se nepravidelně střídají.

Vůně a chuť

Chuť a vůně výrobku je typická po použitém koření.

Konzistence

Konzistence je soudržná.

Nadstandardní parametry

Vysoký obsah masa (80%)

Bez SOM a drůbežího SOM

Bez zvýrazňovačů chuti

Bez přídavku bílkovin

Technologický postup

Vepřové kůže pomeleme na řezačce. Vepřové maso z hlav a srdcí po uvaření vytřídíme a nasekáme. Vepřovou plec nakrájíme. Suroviny se všemi přísadami dobře promícháme. Narážíme na narážce do umělohmotných obalů a jednotlivé kusy oddělíme klipsováním. Výrobek tepelně opracujeme vařením a vychladíme, následně plátkujeme a balíme do ochranné atmosféry do plastových vaniček.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Uživatel

Schváleno

4.10.2024 11:33:47

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený