Venkovská tlačenka kráj. 100g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2017-08-22-0337
Číslo výrobku
2017-08-22-0337/1698
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Masný výrobek tepelně opracovaný
Společnost
MP Krásno, a.s.
Hranická 430/34, Krásno nad Bečvou
Valašské Meziříčí, 757 01
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
MP Krásno, a.s., Hranická 430/34, Krásno nad Bečvou, 757 01 Valašské Meziříčí, Česká republika
Definice balení
EAN
8594013395311
Balení
Typ: v ochranné atmosféře, velikost: 100 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
vepřové maso
80 %
pitná voda
vepřové srdce
7 %
vepřové kůže
jedlá sůl
česnek
směs koření
Přídatné látky
stabilizátor - octan sodný
Energetická hodnota výrobku
966 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
17 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
5,9 g/100g
Bílkoviny
19 g/100g
Sůl
1,6 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Výrobek je plátkován, balen do ochranné atmosféry do plastové vaničky. Patrna mozaika tvořena tučnými a libovými částmi, které se nepravidelně střídají.
Vůně a chuť
Chuť a vůně výrobku je typická po použitém koření.
Konzistence
Konzistence je soudržná.
Nadstandardní parametry
Vysoký obsah masa (80%)
Bez SOM a drůbežího SOM
Bez zvýrazňovačů chuti
Bez přídavku bílkovin
Technologický postup
Vepřové kůže pomeleme na řezačce. Vepřové maso z hlav a srdcí po uvaření vytřídíme a nasekáme. Vepřovou plec nakrájíme. Suroviny se všemi přísadami dobře promícháme. Narážíme na narážce do umělohmotných obalů a jednotlivé kusy oddělíme klipsováním. Výrobek tepelně opracujeme vařením a vychladíme, následně plátkujeme a balíme do ochranné atmosféry do plastových vaniček.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Schváleno
4.10.2024 11:33:47
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený