Výrobky

Strouhanka

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2018-12-07-0405

Číslo výrobku

2018-12-07-0405/1807

Charakteristika výrobku

Výrobek z běžného pečiva pšeničného.

Společnost

PENAM, a.s.
Cejl 504/38
Brno, 60200
Česká republika

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Sídlo: PENAM, a.s. Cejl 504/38, 60200 Brno-Zábrdovice, Česká republika

Definice balení

EAN

8590077336666

Balení

Typ: PP sáček, velikost: 500 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

Pšeničná mouka

83 %

voda

droždí

sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný)

Přídatné látky

E 300 - Kyselina L-askorbová

Alergeny

1 - Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

3 - Vejce - Vejce a výrobky z nich

6 - Sója - Sójové boby a výrobky z nich

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

8 - Skořápkové plody - Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

11 - Sezam - Sezamová semena a výrobky z nich

Energetická hodnota výrobku

1468 kJ / 100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Vzhled: Jemně mleté částice rovnoměrné granulace světlé barvy typické pro pšeničné běžné pečivo.

Vůně a chuť

Vůně: typická pečivová, příjemná, bez cizích pachů. Chuť: typická pečivová, příjemná, po použitých surovinách, bez cizí příchuti.

Konzistence

Sypká směs s obsahem vody max. 12 %.

Nadstandardní parametry

Výroba z krudonů speciálně vyrobených pro přípravu strouhanky; bez obsahu přídatných látek s výjimkou kyseliny askorbové.

Technologický postup

Výroba z krudonů speciálně vyrobených pro přípravu strouhanky; bez obsahu přídatných látek s výjimkou kyseliny askorbové.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Vlhkost max. 12 %.

Uživatel

Schváleno

20.12.2024 09:28:22

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Historie

Strouhanka (10.7.2019 14:13:39)