Pečený bok Řezníkův talíř
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2017-08-22-0338
Číslo výrobku
2017-08-22-0338/1810
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Vepřový bok bez kosti a kůže je připravován s pečlivostí pro dosažení špičkové kvality obalen v drceném kmínu.
Společnost
MASO UZENINY PÍSEK, a.s.
Novodvorská 1062/12
Praha 4 - Písnice, 142 00
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
MASO UZENINY PÍSEK, a. s., Samoty 1533, 397 01 Písek, Česká republika
Definice balení
EAN
8594015021775
Balení
Typ: ochranná atmosféra, velikost: 100 g
Způsob distribuce výrobku
paleta s kartony, balení v ochranné atmosféře po 100g v bariérové folii pro koncového zákazníka
Složení
Vepřový bok
95 %
Přídatné látky
Pitná voda
Jedlá sůl
Konzervant (dusitan sodný)
Dextróza
Stabilizátory (trifosforečnany, guma Euchema)
Antioxidant (erythorban sodný)
Aroma (kouřové)
Bramborový škrob
Energetická hodnota výrobku
1437 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
33 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
13 g/100g
Sacharidy
1 g/100g
Z toho cukry
1 g/100g
Bílkoviny
13 g/100g
Sůl
2,2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Vepřový bok bez kosti plátkovaný.
Vůně a chuť
Jemně slaná,zauzená.
Konzistence
Pevná, soudržná.
Nadstandardní parametry
Vysoký obsah masa 95%, neobsahuje potravinové alergeny, zauzený.
Technologický postup
Příprava suroviny, nástřik, masírování, nakořenění, tepelné opracování, zauzení, chlazení, plátkování a balení.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Vysoký obsah masa (95%), neobsahuje potravinové alergeny.
Uživatel
Schváleno
7.1.2025 13:37:03
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený