Výrobky

Pečený bok Řezníkův talíř

Číslo cechovní normy

2017-08-22-0338

Číslo výrobku

2017-08-22-0338/1810

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Charakteristika výrobku

Vepřový bok bez kosti a kůže je připravován s pečlivostí pro dosažení špičkové kvality obalen v drceném kmínu.

Společnost

MASO UZENINY PÍSEK, a.s.
Novodvorská 1062/12
Praha 4 - Písnice, 142 00
Česká republika

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
MASO UZENINY PÍSEK, a. s., Samoty 1533, 397 01 Písek, Česká republika

Definice balení

EAN

8594015021775

Balení

Typ: ochranná atmosféra, velikost: 100 g

Způsob distribuce výrobku

paleta s kartony, balení v ochranné atmosféře po 100g v bariérové folii pro koncového zákazníka

Složení

Vepřový bok

95 %

Přídatné látky

Pitná voda

Jedlá sůl

Konzervant (dusitan sodný)

Dextróza

Stabilizátory (trifosforečnany, guma Euchema)

Antioxidant (erythorban sodný)

Aroma (kouřové)

Bramborový škrob

Energetická hodnota výrobku

1437 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

33 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

13 g/100g

Sacharidy

1 g/100g

Z toho cukry

1 g/100g

Bílkoviny

13 g/100g

Sůl

2,2 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Vepřový bok bez kosti plátkovaný.

Vůně a chuť

Jemně slaná,zauzená.

Konzistence

Pevná, soudržná.

Nadstandardní parametry

Vysoký obsah masa 95%, neobsahuje potravinové alergeny, zauzený.

Technologický postup

Příprava suroviny, nástřik, masírování, nakořenění, tepelné opracování, zauzení, chlazení, plátkování a balení.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Vysoký obsah masa (95%), neobsahuje potravinové alergeny.

Uživatel

Schváleno

7.1.2025 13:37:03

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený