Výrobky

Hermelínová pomazánka

Číslo cechovní normy

2018-12-05-0404

Číslo výrobku

2018-12-05-0404/1813

Zařazení dle legislativy

Lahůdkářské výrobky - Pomazánky, krémy - majonézové

Charakteristika výrobku

lahůdkářský výrobek, chlazený

Společnost

ALIMPEX-MASO s.r.o.
Kubánské náměstí 1391/11
Praha, 100 00
Česká republika

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
ALIMPEX-MASO, s.r.o, U parku 207, 25170 Dobřejovice, Česká republika

Definice balení

EAN

8595121834679, 8595121848713

Balení

Typ: plastová vanička, velikost: 135 g

Způsob distribuce výrobku

řetězec Penny

Složení

řepkový olej

sýr hermelín

20 %

pitná voda

tvaroh

salám

8 %

(vepřové maso

70 %

pitná voda

vepřové kůže

bramborový škrob

jedlá sůl

konzervant E250

stabílizátor E452

dextróza

směs koření)

cibule

vaječný žloutek

ocet kvasný

hořčičné semeno

cukr

jedlá sůl

koření

škrob

mléko

mléčné kultury

sušená syrovátka

Přídatné látky

tavicí sůl E452

zahušťovadlo E415

konzervant E202

konzervant E211

Alergeny

3 - Vejce - Vejce a výrobky z nich

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

10 - Hořčice - Hořčice a výrobky z ní

Energetická hodnota výrobku

1403 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

32 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

6 g/100g

Sacharidy

3,5 g/100g

Z toho cukry

2 g/100g

Bílkoviny

9,4 g/100g

Sůl

1,38 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

po použitých surovinách s identifikovatelnými kousky sýru s bílou plísní na povrchu a salámu

Vůně a chuť

příjemná, po použitých surovinách, bez cizích chutí

Konzistence

roztíratelná pomazánka, s malámi kousky sýru s bílou plísní

Nadstandardní parametry

Technologický postup

sýr se zozmělní, salám se nakrájí na menší nudličky, přidá se majonéza, tavený sýr a cibule, vše se promíchá a plní do tecnologických obalů

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

dle platné legislativy

Uživatel

Schváleno

10.2.2025 10:35:11

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený