Hermelínová pomazánka
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2018-12-05-0404
Číslo výrobku
2018-12-05-0404/1813
Zařazení dle legislativy
Lahůdkářské výrobky - Pomazánky, krémy - majonézové
Charakteristika výrobku
lahůdkářský výrobek, chlazený
Společnost
ALIMPEX-MASO s.r.o.
Kubánské náměstí 1391/11
Praha, 100 00
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
ALIMPEX-MASO, s.r.o, U parku 207, 25170 Dobřejovice, Česká republika
Definice balení
EAN
8595121834679, 8595121848713
Balení
Typ: plastová vanička, velikost: 135 g
Způsob distribuce výrobku
řetězec Penny
Složení
řepkový olej
sýr hermelín
20 %
pitná voda
tvaroh
salám
8 %
(vepřové maso
70 %
pitná voda
vepřové kůže
bramborový škrob
jedlá sůl
konzervant E250
stabílizátor E452
dextróza
směs koření)
cibule
vaječný žloutek
ocet kvasný
hořčičné semeno
cukr
jedlá sůl
koření
škrob
mléko
mléčné kultury
sušená syrovátka
Přídatné látky
tavicí sůl E452
zahušťovadlo E415
konzervant E202
konzervant E211
Alergeny
3 - Vejce - Vejce a výrobky z nich
7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
10 - Hořčice - Hořčice a výrobky z ní
Energetická hodnota výrobku
1403 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
32 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
6 g/100g
Sacharidy
3,5 g/100g
Z toho cukry
2 g/100g
Bílkoviny
9,4 g/100g
Sůl
1,38 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
po použitých surovinách s identifikovatelnými kousky sýru s bílou plísní na povrchu a salámu
Vůně a chuť
příjemná, po použitých surovinách, bez cizích chutí
Konzistence
roztíratelná pomazánka, s malámi kousky sýru s bílou plísní
Nadstandardní parametry
Technologický postup
sýr se zozmělní, salám se nakrájí na menší nudličky, přidá se majonéza, tavený sýr a cibule, vše se promíchá a plní do tecnologických obalů
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
dle platné legislativy
Uživatel
Schváleno
10.2.2025 10:35:11
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený