Strouhanka (Obchodní název: Prémiová strouhanka z krutonů)
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2018-12-07-0405
Číslo výrobku
2018-12-07-0405/2334
Charakteristika výrobku
5
Společnost
Adélka a.s.
U Pekárny 849
Pelhřimov, 39301
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
U Pekárny 849, Pelhřimov
Definice balení
EAN
8595021045236
Balení
Typ: PAP, velikost: 750 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod; vlastní prodejny
Složení
Pšeničná mouka
voda
droždí
jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný)
ječná sladová diastatická mouka
Alergeny
1 - Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Energetická hodnota výrobku
1229 kJ / 100g
Senzorické požadavky
Vzhled
jemně mleté částice rovnoměrné granulace světlé barvy typické pro pšeničné běžné pečivo
Vůně a chuť
typická pečivová, příjemná, bez cizích pachů
Konzistence
sypká směs s obsahem vody max 12%
Nadstandardní parametry
'- výrobek neobsahuje přídatné látky - výroba z krutónů speciálně vyrobených pro přípravu strouhanky - v receptuře není olej ani jiný tuk (tedy strouhanka nežlukne) - pečivo se vyrábí bez posypu máku či jiného (tedy strouhanka nezhořkne a nežlukne)
Technologický postup
- výroba těsta na omládek (nepřímým vedením); - zrání a tvarování těsta; - kynutí a pečení; - chladnutí; - sušení; - mletí; - vážení a balení.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Schváleno
21.2.2025 09:33:58
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený
Historie
Strouhanka (Obchodní název: Prémiová strouhanka z krutonů) (26.10.2020 13:15:27)