Sekané maso k pečení 1 kg, hliníková miska
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2019-03-19-0422
Číslo výrobku
2019-03-19-0422/1531
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - masné polotovary
Charakteristika výrobku
Masný polotovar k pečení v troubě
Společnost
MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
č.p. 300
Kamenec u Poličky, 572 01
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
Definice balení
EAN
8594016340438
Balení
Typ: OA (80%02+20%CO2), velikost: 1000 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
hovězí maso
43 %
vepřové maso
43 %
vepřové sádlo
pitná voda
jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný)
sušená zelenina
koření
extrakty koření
dextróza
aroma
Energetická hodnota výrobku
1269 kJ / 100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Vůně a chuť
Přirozená vůně po čerstvém mase a koření bez cizích přípachů
Konzistence
Konzistence: soudržná, křehká
Nadstandardní parametry
Bez výskytu vad hovězího masa DFD (dark=tmavý, firm=tuhý, dry=suchý) a DCB (dark cutting beef=hovězí maso tmavé v nákroji).
Technologický postup
Hovězí a vepřové maso se pomele na větší části, přidá se koření a přidané látky, směs se promíchá a dávkuje přes mlýnek do hliníkové misky, poté se balí v plastové vaničce a folii.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Skladovací podmínky 0 - 4°C; CPM 10 na 6, E.Coli 10 na3, Salmonella spp. negat/25,Listeria monocytogenes negat/25, Campylobacter negat/25, Yersinia enterocolitica negat/25; RIL-negativní.
Uživatel
Schváleno
4.3.2025 10:47:36
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený
Historie
Sekané maso k pečení 1 kg, hliníková miska (27.3.2019 06:12:33)