K-Mistři od Fochu Uzený bok s kmínem
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2017-08-22-0338
Číslo výrobku
2017-08-22-0338/1115
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Masný výrobek tepelně opracovaný
Společnost
Kaufland ČR – Masozávod
Modletice 93
Říčany, 251 01
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Masozávod Modletice, Modletice 93, 251 01 Říčany
Definice balení
EAN
286134
Balení
Typ: Vakuové balení, velikost: 1000 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
vepřový bok bez kosti
94 %
voda
solicí směs (vakuovaná sůl, konzervant: dusitan sodný; jodičnan draselný)
kmín
1 %
dextróza
kouř z bukového dřeva
cukr
Přídatné látky
E250 dusitan sodný
E 450 - Difosforečnany
E 451 - Trifosforečnany
E 407a: Guma Euchema (synon. afinát řasy Euchema) (Zahušťovadlo, stabilizátor)
E 415: Xanthan (Zahušťovadlo, stabilizátor)
E 301: Askorbát sodný (Antioxidant)
Energetická hodnota výrobku
1459 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
33 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
12 g/100g
Sacharidy
1 g/100g
Bílkoviny
13 g/100g
Sůl
2,3 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Výrobek zauzen do zlatohnědé barvy. Barva svaloviny na řezu světle růžová bez šedých skvrn, tuk má světlou barvu. Povrchový vzhled zachovalý po anatomické části.
Vůně a chuť
Chuť mírně slaná, výrobek je na skusu křehký, vůně příjemná, aromatická po zauzení
Konzistence
konzistence pevná, soudržná.
Nadstandardní parametry
Bez SOM drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad
Technologický postup
Surovina - upravené vepřové boky. Surovina je lákována, masírována, kořeněna, tepelně opracována, zauzena, vychlazena, naporcována na jednotlivé porce a zabalena.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Schváleno
4.3.2025 09:23:10
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený
Historie
K-Mistři od Fochu Uzený bok s kmínem (11.8.2023 12:38:30)
K-Mistři od Fochu Uzený bok s kmínem (23.5.2023 12:16:47)