Šlehané podmáslí s čokoládou a banánem
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2018-12-11-0409
Číslo výrobku
2018-12-11-0409/1345
Charakteristika výrobku
Mléčný výrobek získaný kysáním podmáslí za použití bakterií mléčného kysání, tepelně neošetřený po kysacím procesu, s přídavkem ovocné složky banánu a čokolády.
Původ suroviny - Česká republika;
složení ovocné složky:
ovocná složka 12% (cukr, voda, banány (10%), kakao (3,5%), zahušťovadlo modifikovaný kukuřičný škrob, čokoládový prášek (2,5%), banánové aroma).
Společnost
Moravia Lacto a.s.
Jiráskova 2430/94
Jihlava, 586 01
Česká republika
Definice balení
EAN
8594006324496
Balení
Typ: kartonový obal PURE PAK, velikost: 0 l
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
aroma
plnotučné mléko
ovocná složka
12 %
mlékárenské kultury
Alergeny
7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
294 kJ / 100g
Senzorické požadavky
Vzhled
barva: s hnědým odstínem
Vůně a chuť
Chuť: mléčně kyselá, charakteristická pro výrobek a použitou mléčnou kulturu, čistá, s jemnou banánovou a čokoládovou příchutí
Vůně: mléčně nakyslá, charakteristická pro použitou mléčnou kulturu a ovocnou složku, čistá, bez cizích pachů
Konzistence
Konzistence: stejnorodá, přiměřeně hustá
Nadstandardní parametry
obsah živých kultur min. 10 na 6 v 1 g. Obsahuje kousky ovoce.
Technologický postup
Mléčná směs se po pasteraci a temperaci zakysává mléčnými kulturami. Po zrání se promíchá a dochladí na požadovanou teplotu plnění. Během čerpání ke stáčení se přidává ovocná složka v požadovaném poměru. Stáčí se do recyklovatelných kartonových obalů „PURE PAK“. Skladuje se při teplotě od +2 do +8°C.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
obsah vápníku 120 g/100 ml
Procesní stav
Zrušený