K – Mistři od Fochu Klobása s rokfórovou příchutí
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-08-08-0076
Číslo výrobku
2016-08-08-0076/1360
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně neopracované
Charakteristika výrobku
Výrobek v přírodním skopovém střevě.Může obsahovat stopy hovězí bílkoviny.
Společnost
Kaufland ČR – Masozávod
Modletice 93
Říčany, 251 01
Česká republika
Definice balení
EAN
4049727009619
Balení
Typ: ochranná atmosféra, vanička s folií, velikost: 400 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
vepřové maso
73 %
vepřové sádlo
10 %
voda
kamenná jedlá sůl jodidovaná (jedlá sůl, jodičnan draselný)
koření
cukr
extrakty koření
aroma
Přídatné látky
E 331: Citráty sodné (Regulátor kyselosti, emulgátor, stabilizátor, sekvestrant)
Alergeny
Energetická hodnota výrobku
1222 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
vláknina
3.5 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
viditelné zrno, barva narůžovělá.
Vůně a chuť
Chuť: přiměřeně slaná, po použitém koření. a ochucujících složkách. Vůně: jemná, po použitém koření.
Konzistence
měkká až poloměkká, jemně vláknitá, nepružná
Nadstandardní parametry
1. Vysoký obsah masa; 2. Bez SOM, drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad.
Technologický postup
Surovina se rozemele na řezačce, přidá se voda, kuchyňská sůl, směs koření a dýr, řádně se promíchá a rozemele na řezačce, po vychlazení se plní do vepřových střev o průměru 28/30mm a přetáčí se na velikost porce, poté se rozdělí na jednotlivé porce. Výrobek se uloží do misky a zabalí do ochranné atmosféry.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
vysoký obsah masa - 73 %
Procesní stav
Schválený