Výrobky

K – Mistři od Fochu Klobása s rokfórovou příchutí

Číslo cechovní normy

2016-08-08-0076

Číslo výrobku

2016-08-08-0076/1360

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně neopracované

Charakteristika výrobku

Výrobek v přírodním skopovém střevě.Může obsahovat stopy hovězí bílkoviny.

Společnost

Kaufland ČR – Masozávod
Modletice 93
Říčany, 251 01
Česká republika

Definice balení

EAN

4049727009619

Balení

Typ: ochranná atmosféra, vanička s folií, velikost: 400 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

vepřové maso

73 %

vepřové sádlo

10 %

voda

kamenná jedlá sůl jodidovaná (jedlá sůl, jodičnan draselný)

koření

cukr

extrakty koření

aroma

Přídatné látky

E 331: Citráty sodné (Regulátor kyselosti, emulgátor, stabilizátor, sekvestrant)

Alergeny

Energetická hodnota výrobku

1222 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

vláknina

3.5 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

viditelné zrno, barva narůžovělá.

Vůně a chuť

Chuť: přiměřeně slaná, po použitém koření. a ochucujících složkách. Vůně: jemná, po použitém koření.

Konzistence

měkká až poloměkká, jemně vláknitá, nepružná

Nadstandardní parametry

1. Vysoký obsah masa; 2. Bez SOM, drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad.

Technologický postup

Surovina se rozemele na řezačce, přidá se voda, kuchyňská sůl, směs koření a dýr, řádně se promíchá a rozemele na řezačce, po vychlazení se plní do vepřových střev o průměru 28/30mm a přetáčí se na velikost porce, poté se rozdělí na jednotlivé porce. Výrobek se uloží do misky a zabalí do ochranné atmosféry.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

vysoký obsah masa - 73  %

Procesní stav

Schválený