Výrobky

K-Mistři od Fochu Vinná klobása dle receptury z roku 1955 PULT

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2019-11-04-0456

Číslo výrobku

2019-11-04-0456/1468

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně neopracované

Charakteristika výrobku

Výrobek v přírodním skopovém střevě.

Společnost

Kaufland ČR – Masozávod
Modletice 93
Říčany, 251 01
Česká republika

Definice balení

EAN

286942

Balení

Typ: ochranná atmosféra, velikost: 1050 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

vepřové maso

57 %

hovězí maso

13 %

voda

11 %

strouhanka (pšeničná mouka, voda, jedlá sůl)

7 %

bílé víno

5 %

mléko

3 %

dextróza

jodidovaná jedlá sůl (jedlá sůl kamenná, jodičnan draselný)

extrakty koření

Přídatné látky

E 326 - Mléčnan draselný

E 330: Kyselina citrónová (Regulátor kyselosti, antioxidant, sekvestrant)

E 331: Citráty sodné (Regulátor kyselosti, emulgátor, stabilizátor, sekvestrant)

Alergeny

1 - Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

Energetická hodnota výrobku

1272 kJ / 100g

Senzorické požadavky

Vzhled

barva narůžovělá

Vůně a chuť

Chuť: přiměřeně slaná, po použitém koření a ochucujících složkách, Vůně: jemná, po použitém koření a vínu.

Konzistence

Konzistence: měkká až poloměkká, nepružná

Nadstandardní parametry

1. Vysoký obsah masa; 2. Bez SOM, drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad.

Technologický postup

Surovina se rozemele na řezačce, přidá se voda, kuchyňská sůl, směs koření a přísady, řádně se promíchá a rozemele na řezačce, po vychlazení se plní do skopových střev o průměru 22/23mm , poté se rozdělí na jednotlivé porce. Výrobek se uloží do misky a zabalí do ochranné atmosféry.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

vysoký obsah masa - 70 %

Procesní stav

Zrušený