Výrobky

Hovězí carpaccio 100 g

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2019-02-21-0419

Číslo výrobku

2019-02-21-0419/1501

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - mleté maso

Charakteristika výrobku

Carpaccio je výrobek z masa, které se konzumuje v syrovém stavu bez tepelného ošetření. Proto se při manipulaci se surovinou či výrobkem zachází nanejvýš obezřetně.

Společnost

MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
č.p. 300
Kamenec u Poličky, 572 01
Česká republika

Definice balení

EAN

8594016342732

Balení

Typ: Balení Skin, velikost: 100 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

hovězí maso - zadní váleček

95 %

pitná voda

jodidovaná jedlá sůl (jedlá sůl kamenná, jodičnan draselný)

glukóza

aroma

Přídatné látky

E 451 - Trifosforečnany

E 301 - Askorbát sodný

E250 dusitan sodný

Alergeny

Energetická hodnota výrobku

457 kJ / 100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Vzhled: krájený výrobek na velmi tenké plátky Barva: výrazně červená po použitém mase

Vůně a chuť

Přirozená vůně po čerstvém hovězím mase bez cizího zápachu.

Konzistence

Konzistence: soudržná, křehká

Nadstandardní parametry

Bez strojně odděleného masa; Vysoký obsah masa.

Technologický postup

Přísun surovin, navažování, nástřik, masírování, šokové mražení, krájení, balení, etiketování, expedice

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Skladovací podmínky 0 - 4°C; CPM 106, E.Coli 103, Salmonella spp. negat/25,Listeria monocytogenes negat/25, Campylobacter negat/25, Yersinia enterocolitica negat/25; RIL-negativní.

Uživatel

Schváleno

21.9.2022 07:53:59

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený