Hovězí carpaccio 100 g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2019-02-21-0419
Číslo výrobku
2019-02-21-0419/1501
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - mleté maso
Charakteristika výrobku
Carpaccio je výrobek z masa, které se konzumuje v syrovém stavu bez tepelného ošetření. Proto se při manipulaci se surovinou či výrobkem zachází nanejvýš obezřetně.
Společnost
MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
č.p. 300
Kamenec u Poličky, 572 01
Česká republika
Definice balení
EAN
8594016342732
Balení
Typ: Balení Skin, velikost: 100 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
hovězí maso - zadní váleček
95 %
pitná voda
jodidovaná jedlá sůl (jedlá sůl kamenná, jodičnan draselný)
glukóza
aroma
Přídatné látky
E 451 - Trifosforečnany
E 301 - Askorbát sodný
E250 dusitan sodný
Alergeny
Energetická hodnota výrobku
457 kJ / 100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Vzhled: krájený výrobek na velmi tenké plátky Barva: výrazně červená po použitém mase
Vůně a chuť
Přirozená vůně po čerstvém hovězím mase bez cizího zápachu.
Konzistence
Konzistence: soudržná, křehká
Nadstandardní parametry
Bez strojně odděleného masa; Vysoký obsah masa.
Technologický postup
Přísun surovin, navažování, nástřik, masírování, šokové mražení, krájení, balení, etiketování, expedice
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Skladovací podmínky 0 - 4°C; CPM 106, E.Coli 103, Salmonella spp. negat/25,Listeria monocytogenes negat/25, Campylobacter negat/25, Yersinia enterocolitica negat/25; RIL-negativní.
Uživatel
Schváleno
21.9.2022 07:53:59
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený