Vepřové škvařené sádlo
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2017-12-13-0363
Číslo výrobku
2017-12-13-0363/1530
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky
Společnost
Maso Brejcha s.r.o.
Brdlíkova 287/1d
Praha 5, 150 00
Česká republika
Definice balení
EAN
296723
Balení
Typ: kbelík s víkem, velikost: 3 kg
Způsob distribuce výrobku
velkoobchod
Složení
vepřové hřbetní sádlo bez kůže
97 %
Energetická hodnota výrobku
3687
Senzorické požadavky
Vzhled
Výrobek je světlé barvy (bílé až nažloutlé).
Vůně a chuť
Vůně - charakteristická pro vepřové škvařené sádlo, bez cizích příchutí a pachů; chuť lahodná
Konzistence
Hladká až jemně krupičková struktura.
Nadstandardní parametry
a) Obsah volných mastných kyselin menší nebo roven 0,75% hmotnosti (jako kyselina olejová).
b) Peroxidové číslo menší nebo rovno 4,0 mekv O2/kg.
c) Obsah vody a nerozpustné nečistoty menší nebo roven 0,5% hmotnosti.
d) Nepřipouští se vstupní surovina z nekastrovaných kanců.
Technologický postup
Příprava suroviny, škvaření, plnění do technologického obalu, chlazení.
Procesní stav
Schválený