Výrobky

Tatarský biftek 250 g

Číslo cechovní normy

2019-03-19-0422

Číslo výrobku

2019-03-19-0422/1532

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - masné polotovary

Charakteristika výrobku

Tatarák je výrobek z masa, který se konzumuje v syrovém stavu bez tepelného ošetření. Proto se při manipulaci se surovinou či výrobkem zachází nanejvýš obezřetně. Trvanlivost 10 dní upřesnění obsahu sacharidů a cukrů: obsah sacharidů uvedený na obale výrobku je: <1,0 g/100 g. obsah cukrů uvedený na obale výrobku je: <0,5 g/100 g.

Společnost

MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
č.p. 300
Kamenec u Poličky, 572 01
Česká republika

Definice balení

EAN

8594016342746

Balení

Typ: vakuum skin, velikost: 250 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

hovězí maso

92 %

jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný)

rostlinný olej

extrakty koření

Přídatné látky

E 412 - Guma guar

E 300 - Kyselina L-askorbová

E 325: Mléčnan sodný (Antioxidant, plnidlo, zvlhčující látka)

E 250 - Dusitan sodný

Energetická hodnota výrobku

615

Senzorické požadavky

Vůně a chuť

Přirozená vůně po čerstvém hovězím mase bez cizího zápachu

Konzistence

Konzistence: soudržná

Nadstandardní parametry

Bez výskytu vad hovězího masa DFD (dark=tmavý, firm=tuhý, dry=suchý) a DCB (dark cutting beef=hovězí maso tmavé v nákroji).

Technologický postup

Přísun surovin, navažování, míchání, mletí, plnění a balení, etiketování, expedice.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Skladovací podmínky 0 - 4°C; CPM 10 na 6, E.Coli 10 na3, Salmonella spp. negat/25,Listeria monocytogenes negat/25, Campylobacter negat/25, Yersinia enterocolitica negat/25; RIL-negativní.

Procesní stav

Schválený