Výrobky

Hovězí pršut

Číslo cechovní normy

2016-08-08-0074

Číslo výrobku

2016-08-08-0074/1610

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - trvanlivé fermentované

Charakteristika výrobku

Masný výrobek trvanlivý fermentovaný; na 100 g  hotového výrobku bylo použito 150 g hovězího masa. původ suroviny - ČR.

Společnost

MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
č.p. 300
Kamenec u Poličky, 572 01
Česká republika

Definice balení

EAN

8594016342671

Balení

Typ: OA (80%02+20%CO2), , velikost: 100 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

hovězí maso

na 100g bylo použito 150g hovězího masa %

dusitanová solicí směs (jedlá sůl, jodičnan draselný, dusitan sodný, konzervant E 250)

koření (rostlinný bílkovinný hydrolyzát, jedlá sůl)

maltodextrin

sacharóza

sušený glukózový sirup

extrakty koření

přírodní aroma

dextróza

Přídatné látky

antioxidant E 301

Alergeny

Energetická hodnota výrobku

795 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Z toho nasycené mastné kyseliny

3 g/100g

Sacharidy

méně než 1 g/100g

Z toho cukry

méněnež 1 g/100g

Bílkoviny

32,6 g/100g

Sůl

4,1 g/100g

Senzorické požadavky

Vůně a chuť

Přirozená vůně po čerstvém mase a koření bez cizích přípachů.

Nadstandardní parametry

MASNÝ VÝROBEK TRVANLIVÝ: na 100 g hotového výrobku bylo použito 150 g masa; surovina z českého hovězího masa

Technologický postup

Výběrová surovina z českého hovězího masa se obalí v koření a zvolna se fermentuje při zakuřování bukovými štěpkami.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Skladovací podmínky +1°C až + 20°C; CPM 106, E.Coli 103, Salmonella spp. negat/25,Listeria monocytogenes negat/25, Campylobacter negat/25, Yersinia enterocolitica negat/25 RIL-negativní

Uživatel

Schváleno

19.9.2022 09:22:21

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Obrázky