Hovězí pršut
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-08-08-0074
Číslo výrobku
2016-08-08-0074/1610
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - trvanlivé fermentované
Charakteristika výrobku
Masný výrobek trvanlivý fermentovaný; na 100 g hotového výrobku bylo použito 150 g hovězího masa. původ suroviny - ČR.
Společnost
MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
č.p. 300
Kamenec u Poličky, 572 01
Česká republika
Definice balení
EAN
8594016342671
Balení
Typ: OA (80%02+20%CO2), , velikost: 100 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
hovězí maso
na 100g bylo použito 150g hovězího masa %
dusitanová solicí směs (jedlá sůl, jodičnan draselný, dusitan sodný, konzervant E 250)
koření (rostlinný bílkovinný hydrolyzát, jedlá sůl)
maltodextrin
sacharóza
sušený glukózový sirup
extrakty koření
přírodní aroma
dextróza
Přídatné látky
antioxidant E 301
Alergeny
Energetická hodnota výrobku
795 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Z toho nasycené mastné kyseliny
3 g/100g
Sacharidy
méně než 1 g/100g
Z toho cukry
méněnež 1 g/100g
Bílkoviny
32,6 g/100g
Sůl
4,1 g/100g
Senzorické požadavky
Vůně a chuť
Přirozená vůně po čerstvém mase a koření bez cizích přípachů.
Nadstandardní parametry
MASNÝ VÝROBEK TRVANLIVÝ: na 100 g hotového výrobku bylo použito 150 g masa; surovina z českého hovězího masa
Technologický postup
Výběrová surovina z českého hovězího masa se obalí v koření a zvolna se fermentuje při zakuřování bukovými štěpkami.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Skladovací podmínky +1°C až + 20°C; CPM 106, E.Coli 103, Salmonella spp. negat/25,Listeria monocytogenes negat/25, Campylobacter negat/25, Yersinia enterocolitica negat/25 RIL-negativní
Uživatel
Schváleno
19.9.2022 09:22:21
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený