BONI ovocný jahodový jogurt 150 g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2017-07-18-0307
Číslo výrobku
2017-07-18-0307/1627
Charakteristika výrobku
ovocná složka 24 % (jahody 50 %, cukr, modifikovaný škrob, zahušťovadla: pektiny, přírodní aroma, regulátor kyselosti: kyselina citronová
Společnost
Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Pražská 673
Klášterec nad Ohří, 431 51
Česká republika
Definice balení
EAN
8594001178056
Balení
Typ: )kelímek PP, ALU víčko, velikost: 150 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
mléko
ovocná složka
24 %
mléčná bílkovina
jogurtová kultura
kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus
Alergeny
7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
376 1
Senzorické požadavky
Vzhled
Barva jahodová, světle růžová; Obal čistý, neporušený, správně označený.
Vůně a chuť
Chuť příjemně nakyslá, jogurtová, čistá vůně po použité kultuře, po ochucující jahodové složce
Konzistence
Konzistence krémová, hladká, kousky ovoce rovnoměrně rozmíchány v jogurtu
Nadstandardní parametry
Přídavek kultury Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus
Technologický postup
Příjem syrového mléka-> přídavek mléčné bílkoviny -> vyčištění -> homogenizace -> pasterace -> zchlazení na ferm.teplotu -> očkování jog. Kulturou -> zrání v tanku -> úprava struktury a chlazení -> plnění do kelímku -> chlazení v produkční chladírně -> expedice
Procesní stav
Zrušený