Výrobky

Delikatesní Tatarská omáčka Karlova Koruna

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2017-08-22-0325

Číslo výrobku

2017-08-22-0325/1629

Zařazení dle legislativy

Koření, jedlá sůl, dehydratované výrobky, ochucovadla a hořčice - studená omáčka nebo dresink - emulgované

Charakteristika výrobku

Studená emulgovaná ochucená omáčka. složení zeleninové směsi: hořčice (pitná voda, hořčičné semínko, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl, kořenící výtažek), okurka, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl, cibule, pažitka, pitná voda, kořenící výtažek], cukr, kvasný ocet lihový, zahušťující směs [modifikovaný kukuřičný škrob, stabilizátor (guma xanthan).

Společnost

ZÁRUBA FOOD a.s.
Vrbenská 27
České Budějovice, 370 01
Česká republika

Definice balení

EAN

8594002111519

Balení

Typ: sklo, velikost: 380 ml

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

řepkový olej

pitná voda

zeleninová směs

vaječné žloutky

jedlá sůl

Přídatné látky

E 330 - Kyselina citrónová

Alergeny

3 - Vejce - Vejce a výrobky z nich

10 - Hořčice - Hořčice a výrobky z ní

Energetická hodnota výrobku

1666 1

Senzorické požadavky

Vzhled

Bílá až jemně nažloutlá emulze s rovnoměrně rozptýlenými kousky zeleniny, olej neoddělen.

Vůně a chuť

•VŮNĚ: lahodná jemně nakyslá; •CHUŤ: mírně nakyslá, bez cizích pachuti.

Konzistence

pastovitá stejnorodá hmota

Nadstandardní parametry

• řepkový olej v množství nejméně 70 %; • obsah žloutku nejméně 3 %; • neobsahuje konzervační látky.

Technologický postup

) příjem 2) skladování surovin 3)navažování surovin 4)míchání(emulgace) 5)plnění do primárních obalů 6)balení do skupinových obalů 7)skladovaní hotových výrobků 8)expedice Z navážených surovin se ve výrobníku vymíchá emulze, která se následně plní do obalů na plnícím zařízení

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

ENTEROBACTERIACEAE: 10/g SALMONELLA nepřítomnost ve 25 g LISTERIA MONOCYTOGENES nepřítomnost ve 25 g;   pH max. 4,5

Procesní stav

Zrušený