Delikatesní Tatarská omáčka Karlova Koruna
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2017-08-22-0325
Číslo výrobku
2017-08-22-0325/1629
Zařazení dle legislativy
Koření, jedlá sůl, dehydratované výrobky, ochucovadla a hořčice - studená omáčka nebo dresink - emulgované
Charakteristika výrobku
Studená emulgovaná ochucená omáčka. složení zeleninové směsi: hořčice (pitná voda, hořčičné semínko, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl, kořenící výtažek), okurka, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl, cibule, pažitka, pitná voda, kořenící výtažek], cukr, kvasný ocet lihový, zahušťující směs [modifikovaný kukuřičný škrob, stabilizátor (guma xanthan).
Společnost
ZÁRUBA FOOD a.s.
Vrbenská 27
České Budějovice, 370 01
Česká republika
Definice balení
EAN
8594002111519
Balení
Typ: sklo, velikost: 380 ml
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
řepkový olej
pitná voda
zeleninová směs
vaječné žloutky
jedlá sůl
Přídatné látky
E 330 - Kyselina citrónová
Alergeny
3 - Vejce - Vejce a výrobky z nich
10 - Hořčice - Hořčice a výrobky z ní
Energetická hodnota výrobku
1666 1
Senzorické požadavky
Vzhled
Bílá až jemně nažloutlá emulze s rovnoměrně rozptýlenými kousky zeleniny, olej neoddělen.
Vůně a chuť
•VŮNĚ: lahodná jemně nakyslá; •CHUŤ: mírně nakyslá, bez cizích pachuti.
Konzistence
pastovitá stejnorodá hmota
Nadstandardní parametry
• řepkový olej v množství nejméně 70 %; • obsah žloutku nejméně 3 %; • neobsahuje konzervační látky.
Technologický postup
) příjem 2) skladování surovin 3)navažování surovin 4)míchání(emulgace) 5)plnění do primárních obalů 6)balení do skupinových obalů 7)skladovaní hotových výrobků 8)expedice Z navážených surovin se ve výrobníku vymíchá emulze, která se následně plní do obalů na plnícím zařízení
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
ENTEROBACTERIACEAE: 10/g SALMONELLA nepřítomnost ve 25 g LISTERIA MONOCYTOGENES nepřítomnost ve 25 g; pH max. 4,5
Procesní stav
Zrušený