Výrobky

Vepřový bok s kostí a kůží

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2019-02-21-0420

Číslo výrobku

2019-02-21-0420/1647

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso

Společnost

AGRO-Měřín, obchodní společnost, s.r.o.
Zarybník 516
Měřín, 594 42
Česká republika

Definice balení

Balení

Typ: Volně ložené nebo vakuově balené v přepravkách E2., velikost: 1 kg

Způsob distribuce výrobku

vlastní síť prodejen

Složení

vepřový bok s kostí a kůží

100 %

Alergeny

Senzorické požadavky

Technologický postup

Porážka jatečných zvířat ve schváleném provozu dle pravidel welfare, veterinárním dozoru a správné výrobní a hygienické praxe, chlazení a odvěšení. Po zchladnutí masa na předepsanou teplotu v jádře, bourání ve schválené bourárně. Maso je očistěné, odstraněné ložiska tuku a bez třásní masa.

Procesní stav

Zrušený