Výrobky

K-Jarmark Tradiční špekáčky 2 x 320 g

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2015-12-22-0054

Číslo výrobku

2015-12-22-0054/1651

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Společnost

PRANTL Masný průmysl s.r.o.
Havlíčkovo náměstí 46
Žirovnice, 39468
Česká republika

Definice balení

EAN

4049727010516

Balení

Typ: Dvě spojené misky z transparentní tvrdé spodní fólie, vrchní fólie s potiskem, baleno v ochranné atm, velikost: 640 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

hovězí maso

38.5 %

vepřové sádlo

jedlé vepřové střívko

pitná voda

vepřové maso

17.6 %

škrob

jedlá sůl

sladká paprika

pepř černý

muškátový ořech

sušená zelenina:česnek

Přídatné látky

E 450 - Difosforečnany

E 451 - Trifosforečnany

E 300 - Kyselina askorbová

E250 dusitan sodný

Energetická hodnota výrobku

1612

Senzorické požadavky

Vzhled

Vzhled: povrchová barva je zlatohnědá s přípustným tmavším nebo světlejším odstínem bez zřetelných kouřových skvrn. Na povrchu výrobku jsou přípustné zaschlé kapky šťávy a světlejší plochy v místě dotyku jednotlivých kusů výrobku. Povrch hladký nebo mírně vrásčitý. V řezu je výrobek tmavě růžové barvy, kousky špeku jsou nepravidelně rozloženy. Připouští se drobné měkké kolagenní částice a vzduchové dutinky.

Vůně a chuť

Vůně a chuť příjemná po čerstvé uzenině a použitém koření, přiměřeně slaná.

Konzistence

Konzistence je pružná, pevná, soudržná.

Nadstandardní parametry

1. vyšší obsah masa 2. hovězí nebo vepřová kroužková střeva 3. bez zvýrazňovačů chuti, lepku a bílkovinných přísad Bez použití strojně odděleného masa, drůbežího strojně odděleného masa, rostlinných bílkovin, živočišných bílkovin, zvýrazňovačů chuti. Zaručená tradiční specialita.

Technologický postup

1. Příprava suroviny 2. Mělnění 3. Plnění do přírodních střev 4. Uzení a tepelné opracování 5. Chlazení 6. Balení

Procesní stav

Zrušený