Výrobky

Ostravská klobása

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2015-12-22-0055

Číslo výrobku

2016-08-08-0075/1719

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Charakteristika výrobku

Masný výrobek trvanlivý  tepelně opracovaný. Klobása tepelně opracovaná.  

Společnost

Uzeniny Příbram, a.s.
Antala Staška 1670/80
Praha 4, 140 00
Česká republika

Definice balení

EAN

290087

Balení

Typ: ochranná atmosféra, velikost: 200 g

Způsob distribuce výrobku

vlastní prodejny, maloobchod

Složení

vepřové maso

90 %

voda

vepřové sádlo

bramborový škrob

vepřové střevo

dusitanová solicí směs (jedlá sůl, jodičnan draselný, dusitan sodný)

směs koření a extraktů koření

dextróza

česnek

aroma

Přídatné látky

E 250 - Dusitan sodný

E 451 - Trifosforečnany

E 316: Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný) - (Antioxidant)

E 150 c: Amoniakální karamel (Barvivo)

Energetická hodnota výrobku

1001

Procesní stav

Schválený