Výrobky

Boni dezert se šlehačkou s vanilkovou příchutí

Číslo cechovní normy

2019-06-27-0440

Číslo výrobku

2019-06-27-0440/1836

Charakteristika výrobku

pudinkový dezert; Pudink obsahuje: modifikovaný škrob; Našlehaná smetana obsahuje: glukózový sirup, stabilizátory: karagenan a guma guar, želatinu a pěnotvornou látku - dusík.

Společnost

OLMA, a.s.
Pavelkova 597
Olomouc, 77900
Česká republika

Definice balení

EAN

8593807333317

Balení

Typ: PP kelímek, velikost: 200 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

mléko

smetana

12 %

cukr

modifikovaný kukuřičný škrob

tapiokový modifikovaný škrob

glukózový sirup

želatina

beta-karoten

vanilkové aroma

dusík

Přídatné látky

E 407 - Karagenan

modifikovaný škrob

E 412 - Guma guar

E 472 b: estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou

Alergeny

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Energetická hodnota výrobku

394

Senzorické požadavky

Vzhled

Vzhled a barva: typická pro použitou ochucující složku – čokoládu s bílou šlehačkou nahoře

Vůně a chuť

Chuť a vůně: čistá, plná, po použité ochucující složce

Konzistence

přiměřeně hustá

Nadstandardní parametry

Surovina odpovídá ČCN 2016-03-18-0127 Syrové kravské mléko Neobsahuje konzervanty, rostlinné tuky, náhradní sladidla, syrovátku, výrobek je bez lepku

Technologický postup

Příprava mléčné směsi; Vysoká pasterace; Chlazení; Skladování; Nášleh dusíkem – pro šlehačku; Balení; Vychlazen, skladování v chladu před expedicí.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

FYZIKÁLNĚ CHEMICKÉ PARAMETRY: tuk: 2 %; celková sušina 20,5%; MIKROBIOLOGICKÉ PARAMETRY: Enterobacteriaceae: < 10/g; Listeria monocytogenes: neg/25g; Salmonella : neg /25g.

Procesní stav

Schválený