Výrobky

STOPRO hovězí párky

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2016-06-13-0068

Číslo výrobku

2016-06-13-0068/2228

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Charakteristika výrobku

Párek obsahuje 90 % hovězího masa, 2,5 % mořské soli a max. 10 % tuku.

Společnost

Kamil Bronec
Střížov 93
Chotěboř, 58301
Česká republika

Definice balení

Balení

Typ: vakuové balení, velikost: 1 kg

Způsob distribuce výrobku

prodej ze dvora

Složení

vyzrálé bio hovězí maso

90 %

bio hovězí tuk

8 %

mořská sůl

2.5 %

bio koření

voda

Alergeny

Senzorické požadavky

Vzhled

Při nakrojení znatelné struktury masa do 6 mm.

Vůně a chuť

Příjemná vůně po lehkém, světlém bukovém kouři. Lehce slaná a kořeněná vyvážená chuť.

Konzistence

tuhá, průžná

Nadstandardní parametry

• Párky obsahují jenom kvalitní vyzrálé bio hovězí maso; • Nejsou použity konzervanty;

  • Přírodní skopové střevo kalibr 22-24 mm.

Technologický postup

  • opracování vyzrálého bio hovězího masa;
  •  hrubé pomletí masa na mlýnku;
  •  překlopení masa do kutru;
  •  přidání ledové vody, mořské soli, bio koření;
  •  promíchání díla.
  • Dále je surovina narážena do skopových střívek, nožičky párků jsou téměř stejné. Výrobek je následně tepelně osušen, zauzen na bukovém dřeve a poté dovařen teplou párou na 70 stupňů. Po tepelném opracování se výrobek zchladí a zabalí do vákua.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah soli max. 2,5 %;

Procesní stav

Zrušený