Výrobky

ŘT Lyonský salám 200g

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2016-08-08-0069

Číslo výrobku

2016-08-08-0069/0742

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Charakteristika výrobku

Lyonský salám plátkovaný,skládaný do štekru 200g

Společnost

LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
Jirny, 250 90
Česká republika

Definice balení

EAN

8595680000188

Balení

Typ: baleno v ochranné atmosféře dusíku a oxidu uhličitého do PE obalů, velikost: 100 g

Způsob distribuce výrobku

paleta s kartony, finální prodejní jednotka (200g) pro koncového zákazníka

Složení

vepřové maso

84 %

pitná voda

jedlá sůl

2.4 %

cukr

<1 %

směs koření

<1 %

Přídatné látky

E250 dusitan sodný

E 451 - Trifosforečnany

E 300 - Kyselina askorbová

Alergeny

Energetická hodnota výrobku

958 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

19,4 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

5,4 g/100g

Sacharidy

0,9 g/100g

Z toho cukry

0,5 g/100g

Bílkoviny

13,2 g/100g

Sůl

2,4 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Salám s hladkou strukturou typickou pro Lyonský salám

Vůně a chuť

jemně slaná kořeněná chuť

Konzistence

pevná,soudržná

Nadstandardní parametry

vysoký podíl masa 84%,neobsahuje potravinové alergeny

Technologický postup

 

Příprava suroviny, masírování, mělnění, narážení, tepelné opracování, chlazení, plátkování a balení

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah tuku max. 25%, Obsah masa 84%, mikrobiologické parametry dle platné legislativy

Uživatel

Schváleno

11.10.2021 11:36:48

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Historie

ŘT Lyonský salám 100g (6.12.2017 10:01:15)