ŘT Lyonský salám 200g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-08-08-0069
Číslo výrobku
2016-08-08-0069/0742
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Lyonský salám plátkovaný,skládaný do štekru 200g
Společnost
LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
Jirny, 250 90
Česká republika
Definice balení
EAN
8595680000188
Balení
Typ: baleno v ochranné atmosféře dusíku a oxidu uhličitého do PE obalů, velikost: 100 g
Způsob distribuce výrobku
paleta s kartony, finální prodejní jednotka (200g) pro koncového zákazníka
Složení
vepřové maso
84 %
pitná voda
jedlá sůl
2.4 %
cukr
<1 %
směs koření
<1 %
Přídatné látky
E250 dusitan sodný
E 451 - Trifosforečnany
E 300 - Kyselina askorbová
Alergeny
Energetická hodnota výrobku
958 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
19,4 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
5,4 g/100g
Sacharidy
0,9 g/100g
Z toho cukry
0,5 g/100g
Bílkoviny
13,2 g/100g
Sůl
2,4 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Salám s hladkou strukturou typickou pro Lyonský salám
Vůně a chuť
jemně slaná kořeněná chuť
Konzistence
pevná,soudržná
Nadstandardní parametry
vysoký podíl masa 84%,neobsahuje potravinové alergeny
Technologický postup
Příprava suroviny, masírování, mělnění, narážení, tepelné opracování, chlazení, plátkování a balení
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Obsah tuku max. 25%, Obsah masa 84%, mikrobiologické parametry dle platné legislativy
Uživatel
Schváleno
11.10.2021 11:36:48
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený