ŘT Kladenská pečeně 100g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2017-08-22-0338
Číslo výrobku
2017-08-22-0338/0745
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Kladenská pečeně,celosvalový výrobek zauzený přírodním kouřem,plátkovaný 100g
Společnost
LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
Jirny, 250 90
Česká republika
Definice balení
EAN
8594026128821
Balení
Typ: baleno v ochranné atmosféře dusíku a oxidu uhličitého do PE obalů, velikost: 100 g
Způsob distribuce výrobku
paleta s kartony, finální prodejní jednotka (100g) pro koncového zákazníka
Složení
vepřová pečeně
90 %
pitná voda
jedlá sůl
2.2 %
cukr
Přídatné látky
E250 dusitan sodný
E 451 - Trifosforečnany
E 316 - Erythorban sodný
E 407a - Guma Euchema
Alergeny
Energetická hodnota výrobku
534 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
5,5 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
1,7 g/100g
Sacharidy
2,5 g/100g
Z toho cukry
1,1 g/100g
Bílkoviny
16,5 g/100g
Sůl
2,2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Celosvalová zauzená Kladenská pečeně,plátkovaná 100g
Vůně a chuť
jemně slaná,zauzená
Konzistence
pevná,soudržná
Nadstandardní parametry
Vysoký podíl masa 90%,neobsahuje potravinové alergeny,vyrobeno z českého masa
Technologický postup
Příprava suroviny, nástřik, masírování, tepelné opracování, uzení, chlazení, plátkování a balení
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Obsah tuku max. 10%, obsah masa 90%, mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy
Uživatel
Schváleno
11.10.2021 11:48:12
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený