Výrobky

ŘT Kladenská pečeně 100g

Číslo cechovní normy

2017-08-22-0338

Číslo výrobku

2017-08-22-0338/0745

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Charakteristika výrobku

Kladenská pečeně,celosvalový výrobek zauzený přírodním kouřem,plátkovaný 100g

 

Společnost

LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
Jirny, 250 90
Česká republika

Definice balení

EAN

8594026128821

Balení

Typ: baleno v ochranné atmosféře dusíku a oxidu uhličitého do PE obalů, velikost: 100 g

Způsob distribuce výrobku

paleta s kartony, finální prodejní jednotka (100g) pro koncového zákazníka

Složení

vepřová pečeně

90 %

pitná voda

jedlá sůl

2.2 %

cukr

Přídatné látky

E250 dusitan sodný

E 451 - Trifosforečnany

E 316 - Erythorban sodný

E 407a - Guma Euchema

Alergeny

Energetická hodnota výrobku

534 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

5,5 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

1,7 g/100g

Sacharidy

2,5 g/100g

Z toho cukry

1,1 g/100g

Bílkoviny

16,5 g/100g

Sůl

2,2 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Celosvalová zauzená Kladenská pečeně,plátkovaná 100g

 

Vůně a chuť

jemně slaná,zauzená

 

Konzistence

pevná,soudržná

 

Nadstandardní parametry

Vysoký podíl masa 90%,neobsahuje potravinové alergeny,vyrobeno z českého masa

 

Technologický postup

 

Příprava suroviny, nástřik, masírování, tepelné opracování, uzení, chlazení, plátkování a balení

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah tuku max. 10%, obsah masa 90%, mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy

 

Uživatel

Schváleno

11.10.2021 11:48:12

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Historie

ŘT Kladenská pečeně 100g (6.12.2017 11:49:05)