Hovězí přední bez kosti
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2019-02-21-0419
Číslo výrobku
2019-02-21-0419/1512
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso
Charakteristika výrobku
Přední řádně začištěné, zbavené koncových šlach, třásní masa a přebytečného tuku, bez kosti.
Společnost
MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
č.p. 300
Kamenec u Poličky, 572 01
Česká republika
Definice balení
EAN
8594016343855
Balení
Typ: OA (80%02+20%CO2), rozměr misky 187x137x60mm, velikost: 500 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
hovězí maso pření (krk, podplečí) - mladý býk nebo jalovice
100 %
Energetická hodnota výrobku
658 kJ / 100g
Senzorické požadavky
Vůně a chuť
Přirozená vůně po čerstvém hovězím mase bez cizího zápachu.
Konzistence
Konzistence: soudržná, křehká
Nadstandardní parametry
Bez výskytu vad hovězího masa DFD (dark=tmavý, firm=tuhý, dry=suchý) a DCB (dark cutting beef=hovězí maso tmavé v nákroji).
Technologický postup
Výsekové maso; Standardní bourání.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Skladovací podmínky 0 - 4°C; CPM 10 na 6, E.Coli 10 na3, Salmonella spp. negat/25,Listeria monocytogenes negat/25, Campylobacter negat/25, Yersinia enterocolitica negat/25; RIL-negativní.
Uživatel
Schváleno
23.9.2021 08:09:35
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Zrušený