Výrobky

Hovězí přední bez kosti

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2019-02-21-0419

Číslo výrobku

2019-02-21-0419/1512

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso

Charakteristika výrobku

Přední řádně začištěné, zbavené koncových šlach, třásní masa a přebytečného tuku, bez kosti.

Společnost

MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
č.p. 300
Kamenec u Poličky, 572 01
Česká republika

Definice balení

EAN

8594016343855

Balení

Typ: OA (80%02+20%CO2), rozměr misky 187x137x60mm, velikost: 500 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

hovězí maso pření (krk, podplečí) - mladý býk nebo jalovice

100 %

Energetická hodnota výrobku

658

Senzorické požadavky

Vůně a chuť

Přirozená vůně po čerstvém hovězím mase bez cizího zápachu.

Konzistence

Konzistence: soudržná, křehká

Nadstandardní parametry

Bez výskytu vad hovězího masa DFD (dark=tmavý, firm=tuhý, dry=suchý) a DCB (dark cutting beef=hovězí maso tmavé v nákroji).

Technologický postup

Výsekové maso; Standardní bourání.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Skladovací podmínky 0 - 4°C; CPM 10 na 6, E.Coli 10 na3, Salmonella spp. negat/25,Listeria monocytogenes negat/25, Campylobacter negat/25, Yersinia enterocolitica negat/25; RIL-negativní.

Procesní stav

Zrušený