Výrobky

Tvaroh tvrdý na strouhání Boni

Číslo cechovní normy

2019-01-14-0417

Číslo výrobku

2019-01-14-0417/1846

Charakteristika výrobku

Tvaroh tvrdý

Společnost

Jaroměřická mlékárna, a.s.
Kaunicova 198
Jaroměřice nad Rokytnou, 675 51
Česká republika

Definice balení

EAN

8594000784777

Balení

Typ: vakuové balení v plastové folii, velikost: 125 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

mléko

mlékařské kultury

Alergeny

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Energetická hodnota výrobku

528 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

0,8 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

0,5 g/100g

Sacharidy

1,3 g/100g

Z toho cukry

1,3 g/100g

Bílkoviny

26,3 g/100g

Sůl

0,10 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

mléčně bílá, stejnoměrná

Vůně a chuť

mléčně nakyslá, bez závad

Konzistence

pevné kousky do velikosti hrášku, slisované do kompaktní hmoty

Nadstandardní parametry

Vyrobeno z mléka odpovídajícího ČCN Syrové kravské mléko. Obsah sušiny min. 30 %.

Technologický postup

Pasterované mléko se zakvasí čistou mlékařskou kulturou. Po sražení se tvarohovina rozkrájí, zahřívá a vytužuje. Poté následuje lisování do tvaru cihly (podkova), chlazení a balení. Vychlazený tvaroh se porcuje do tvaru bločků o předepsané hmotnosti a vakuově balí do plastové folie. Po vychlazení se expeduje

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Listeria monocyt. neg./25g, koliform.bakt. nejv. 1 000 KTJ/g, odpovídají nařízení komise (ES) č. 2073/2005 o mikrob. požadavcích na potraviny

Uživatel

Schváleno

23.9.2021 07:51:41

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Obrázky

Historie

Tvaroh tvrdý na strouhání Karlova Koruna (16.8.2019 09:28:24)