Výrobky

Řezníkova čerstvá porce LAHŮDKOVÁ VINNÁ KLOBÁSA (privátní značka LIDL)

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2019-11-04-0456

Číslo výrobku

2019-11-04-0456/1962

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Charakteristika výrobku

Masný polotovar v přírodním skopovém střevě. Výrobek určený k tepelnému opracování. složení použité žemle: světlá žemle /pšeničná mouka, pekařské droždí, jedlá sůl s jódem( jedlá sůl, jodičnan draselný)/. Obsahuje alkohol.

Společnost

MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
č.p. 300
Kamenec u Poličky, 572 01
Česká republika

Definice balení

EAN

283817

Balení

Typ: ochranná atmosféra, PE obal, velikost: 400 g

Způsob distribuce výrobku

obchodní síť LIDL

Složení

vepřové maso

47 %

hovězí maso

14 %

vepřové sádlo

10 %

světlá žemle

pitná voda

víno bílé suché jakostní Müller Thurgau

6 %

mléko

skopové střívko

koření (pepř černý mletý, muškátový květ mletý, hřebíček mletý)

sušená vaječná melanž

Alergeny

1 - Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

3 - Vejce - Vejce a výrobky z nich

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Energetická hodnota výrobku

1138 kJ / 100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Vzhled v nákroji a vypracování na řezu je vychlazený výrobek hladký. Mohou zde být patrné částice použitého koření. Barva odpovídá použitým surovinám a použitému technologickému obalu. Jednotlivé kusy jsou přibližně stejné hmotnosti bez deformace.

Vůně a chuť

Chuť přiměřeně slaná, připouští se příjemně kyselá, případně po použitém koření či ochucujících složkách. Vůně jemná, případně po použitém koření.

Nadstandardní parametry

• vysoký obsah masa; • bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti a bílkovinných přísad.

Technologický postup

Z normovaných surovin a koření se zpracuje jemné pojivé dílo, které se naráží do skopových střívek v souvislém pramenu. Naražený výrobek se balí do PE misek s OA. Chlazení od 0°C do +4°C.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Teplota 0°C až +4°C. Obsah soli do 1,8%, obsah tuku 22,6%.

Uživatel

Schváleno

23.9.2021 08:03:40

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Obrázky

Historie

Řezníkova čerstvá porce LAHŮDKOVÁ VINNÁ KLOBÁSA (privátní značka LIDL) (29.10.2019 12:15:30)