Pepé krájené 100 g OA
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-08-08-0074
Číslo výrobku
2016-08-08-0074/0994
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - trvanlivé fermentované
Charakteristika výrobku
Na 100g výrobku bylo použito 130g masa.
Společnost
KMOTR - Masna Kroměříž a.s.
Hulínská 2286/28
Kroměříž, 767 01
Česká republika
Definice balení
EAN
20672270
Balení
Typ: ochranná atmosféra, PE obal, velikost: 100 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
vepřové maso
vepřové sádlo
startovací kultura mikroorganismů
hovězí maso
jedlá sůl
vepřové kůže
extrakt z červeného vína a červené řepy
dextróza
extrakty koření
floky papriček Jalapenos
0.6 %
koření
Přídatné látky
E250 dusitan sodný
E 316 - Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný)
E 150 a: Karamel (Barvivo)
Alergeny
Energetická hodnota výrobku
2186 kJ / 100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Povrchový vzhled: povrch je lesklý, mírně vrásčitý, barvy sytě červenohnědé, konzistence pružná až pevná Vzhled v nákroji a vypracování: na řezu je výrobek lesklý, barvy růžově červené, s viditelnými floky papriček Jalapenos, bez shluku tukových nebo libových částic
Vůně a chuť
Chuť: mírně slanější, výrazněji kořeněná, pikantní, na skusu je výrobek vláčný až křehký; Vůně: příjemná, aromatická po použitých surovinách a koření
Konzistence
příjemná na skus, tužší
Nadstandardní parametry
vysoký obsah masa; bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad.
Technologický postup
1. příprava surovin 2. mělnění suroviny a míchání díla 3. plnění 4. tvarování do obdélníkového tvaru 5. zrání a sušení 6. loupání 7. krájení 8. chlazení 9. balení a etiketování
Uživatel
Schváleno
27.4.2023 10:33:34
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Zrušený