Kmotrova klobása pikant krájená OA, cca 0,4 kg
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-08-08-0078
Číslo výrobku
2016-08-08-0078/1096
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - trvanlivé fermentované
Charakteristika výrobku
Na 100g výrobku bylo použito 130g masa. Bez lepku.
Společnost
KMOTR - Masna Kroměříž a.s.
Hulínská 2286/28
Kroměříž, 767 01
Česká republika
Definice balení
EAN
296150
Balení
Typ: ochranná atmosféra, PE obal, velikost: 400 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
vepřové maso
vepřové sádlo
jedlá sůl
vepřové kůže
koření (paprika sladká)
extrakty koření
dextróza
glukózový sirup
sušený česnek
startovací kultura mikroorganismů
Přídatné látky
E250 dusitan sodný
E 316 - Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný)
Alergeny
Energetická hodnota výrobku
1889 kJ / 100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Povrch: lesklý, mírně vrásčitý, barvy sytě červenohnědé, konzistence pružná až pevná. Vzhled v nákroji a vypracování: na řezu je výrobek lesklý, sytě červené barvy po přidané paprice, bez shluku tukových nebo libových částic.
Vůně a chuť
Chuť: mírně slanější, výrazněji kořeněná, pikantní, převládající složkou je paprika. Na skusu je výrobek vláčný až křehký.
Konzistence
Na skusu je výrobek vláčný až křehký.
Nadstandardní parametry
§ vysoký obsah masa; § bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad;
Technologický postup
1. příprava surovin 2. mělnění suroviny a míchání díla 3. plnění 4. zrání a sušení 5. chlazení 6. loupání, krájení 7. balení a etiketování balení a etiketování
Uživatel
Schváleno
19.10.2021 11:07:46
Schválil
Cechovní normy
Ocenění a značky kvality
Klasa
Procesní stav
Zrušený
Historie
Kmotrova klobása pikant krájená OA, cca 0,4 kg (15.8.2018 15:27:35)