Výrobky

Náš kraj Moravské uzené maso cca 500g

Číslo cechovní normy

2017-08-22-0338

Číslo výrobku

2017-08-22-0338/0908

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Charakteristika výrobku

celosvalový výrobek z vepřové kýty,zauzený

Společnost

LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
Jirny, 250 90
Česká republika

Definice balení

EAN

281833

Balení

Typ: fólie, etiketa termo, velikost: 500 g

Způsob distribuce výrobku

paleta s kartony, finální prodejní jednotka (cca 500g) pro koncového zákazníka

Složení

vepřová kýta

105 %

pitná voda

jedlá sůl

2 %

cukr

extrakty koření (neselektivní extrakce)

Přídatné látky

E 250 - Dusitan sodný

E 451 - Trifosforečnany

E 301: Askorbát sodný (Antioxidant)

Alergeny

Energetická hodnota výrobku

641 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

8 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

2,4 g/100g

Sacharidy

1,2 g/100g

Z toho cukry

0,3 g/100g

Bílkoviny

19,1 g/100g

Sůl

2 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Celosvalový výrobek z vepřové kýty,na povrchu zauzený do zlatova

Vůně a chuť

jemně slaná,lahodná,zauzená

Konzistence

pevná,soudržná

Nadstandardní parametry

Vysoký podíl masa (100g výrobku vyrobeno ze 105g vepřové kýty), neobsahuje potravinové alergeny, zauzeno přírodním kouřem

Technologický postup

 

Příprava suroviny, nástřik, masírování, tepelné opracování, uzení, chlazení, porcování a balení

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah masa 105%, obsah soli 2%, mikrobiologické parametry v souladu s požadavky legislatiy

Uživatel

Schváleno

27.10.2021 12:29:28

Schválil

Cechovní normy

Ocenění a značky kvality

DLG zlatá

Procesní stav

Schválený

Historie

PIKOK Moravské uzené maso cca 500g (27.3.2018 08:09:22)