Výrobky

Divočák 380g OA

Číslo cechovní normy

2016-08-08-0074

Číslo výrobku

2016-08-08-0074/1089

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - trvanlivé fermentované

Charakteristika výrobku

Na 100g výrobku bylo použito 147g masa. Bez lepku. Nejedlé střívko.

Společnost

KMOTR - Masna Kroměříž a.s.
Hulínská 2286/28
Kroměříž, 767 01
Česká republika

Definice balení

EAN

8594007484205

Balení

Typ: ochranná atmosféra, PE obal, velikost: 380 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

vepřové maso

vepřové sádlo

zvěřina (prase divoké)

11 %

jedlá sůl

vepřové kůže

koření

extrakty koření

dextróza

startovací kultura mikroorganismů

Přídatné látky

E250 dusitan sodný

E 301 - Askorbát sodný

Alergeny

Energetická hodnota výrobku

2022 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

43 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

16 g/100g

Sacharidy

1 g/100g

Z toho cukry

0,8 g/100g

Bílkoviny

25 g/100g

Sůl

3,1 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Povrch: lesklý, mírně vrásčitý, barvy sytě červenohnědé, konzistence pružná až pevná. Vzhled v nákroji a vypracování: na řezu je výrobek lesklý, růžově červené barvy, bez shluku tukových nebo libových částic.

Vůně a chuť

Vůně: příjemná, aromatická, po použitých surovinách a koření. Chuť: mírně slanější, výrazněji kořeněná.

Konzistence

Na skusu je výrobek vláčný až křehký.

Nadstandardní parametry

§ vysoký obsah masa; § bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad;

Technologický postup

1. příprava surovin 2. mělnění suroviny a míchání díla 3. plnění 4. tvarování do obdélníkového tvaru 5. zrání a sušení 6. chlazení 7. balení a etiketování balení a etiketování

Uživatel

Schváleno

13.12.2021 18:14:36

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Historie

Divočák 380g OA (15.10.2021 14:23:18)

Divočák 380g OA (15.8.2018 14:52:04)