Vídeňské párky Pikok Pure
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2015-12-22-0014
Číslo výrobku
2015-12-22-0014/0946
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
upřesnění energetické hodnoty: na obale výrobku je energetická hodnota v kcal: 256
Společnost
Ponnath ŘEZNIČTÍ MISTŘI, s. r. o.
Pražská 117
Sušice, 34201
Česká republika
Definice balení
EAN
20105013
Balení
Typ: ochranná atmosféra, vanička e 200g (horní a spodní folie), velikost: 200 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
vepřové maso
90 %
pitná voda
jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný)
aromatické extrakty koření
přírodní aroma
rýžová směs (rýžová mouka, lněné semínko, bramborová vláknina)
koření (obsahuje dusičnany, dusitany a fosfáty z přírodních zdrojů)
skopové střívko
kouř z bukového dřeva
Alergeny
Energetická hodnota výrobku
1058 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
22,7 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
8,4 g/100g
Sacharidy
0,1 g/100g
Z toho cukry
0,1 g/100g
Bílkoviny
13,2 g/100g
Sůl
1,7 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Vzhled v nákroji a vypracování – na řezu je výrobek masově růžový. Nepravidelně rozptýlená zrna suroviny jsou o průměru převážně 6 až 10 mm. Mohou zde být patrné částice použitého koření. Ojedinělé, jemně zrněné kolagenní částice a drobné vzduchové dutinky jsou ve spojce přípustné. Povrchový vzhled – povrch je lesklý, hladký až mírně vrásčitý bez kouřových skvrn, bez podlitin a vytaveného tuku pod technologickým obalem. Výrobek je světle hnědé až kaštanově hnědé barvy
Nadstandardní parametry
1.vysoký obsah masa, 2.přírodní střevo, 3.bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad, bez přidaných „éček“
Technologický postup
příprava suroviny na výrobu, mělnění, kutrování, narážení, uzení/vaření, chlazení, balení, etiketování Technologický obal: Přírodní střevo, průměr max. 22 mm
Uživatel
Schváleno
13.12.2021 14:23:37
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Zrušený