Výrobky

K - Mistři od Fochu Vinná klobása dle receptury 1955 cca 450g/8

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2019-11-04-0456

Číslo výrobku

2019-11-04-0456/1841

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně neopracované

Charakteristika výrobku

Výrobek v přírodním skopovém střevě.

Společnost

Kaufland ČR – Masozávod
Modletice 93
Říčany, 251 01
Česká republika

Definice balení

EAN

285174

Balení

Typ: ochranná atmosféra, velikost: 450 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

vepřové maso

57 %

hovězí maso

13 %

strouhanka (pšeničná mouka, droždí, jedlá sůl)

7 %

bílé víno

5 %

mléko

3 %

jodidovaná jedlá sůl (jedlá sůl kamenná, jodičnan draselný)

extrakty koření

voda

Přídatné látky

konzervant: octan sodný

stabilizátor: citronan sodný

antioxidant: kyselina citronová

Alergeny

1 - Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Energetická hodnota výrobku

1095 kJ / 100g

Senzorické požadavky

Vzhled

barva narůžovělá

Vůně a chuť

Chuť: přiměřeně slaná, po použitém koření a ochucujících složkách, Vůně: jemná, po použitém koření a vínu.

Konzistence

Konzistence: měkká až poloměkká, nepružná

Nadstandardní parametry

1. Vysoký obsah masa; 2. Bez SOM, drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti

Technologický postup

Surovina se rozemele na řezačce, přidá se voda, kuchyňská sůl, směs koření a přísady, řádně se promíchá a rozemele na řezačce, po vychlazení se plní do skopových střev. Poté se rozdělí na jednotlivé porce. Výrobek se uloží do misky a zabalí do ochranné atmosféry.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

vysoký obsah masa - 70 %

Uživatel

Schváleno

6.6.2023 10:29:53

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Zrušený

Historie

K - Mistři od Fochu Vinná klobása dle receptury 1955 cca 450g/8 (14.3.2023 12:59:15)