K-Mistři od Fochu Uzené Vepřové koleno z plece
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2017-08-22-0338
Číslo výrobku
2017-08-22-0338/1052
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Masný výrobek tepelně opracovaný.
Společnost
Kaufland ČR – Masozávod
Modletice 93
Říčany, 251 01
Česká republika
Definice balení
EAN
286086
Balení
Typ: Vakuové balení, velikost: 800 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
vepřové koleno z plece
98 %
voda
solicí směs (vakuovaná sůl, konzervant: dusitan sodný; jodičnan draselný)
dextróza
cukr
kouř z bukového dřeva
Přídatné látky
E 450 - Difosforečnany
E 451 - Trifosforečnany
E250 dusitan sodný
E 407a: Guma Euchema (synon. afinát řasy Euchema) (Zahušťovadlo, stabilizátor)
E 415 - Xanthan
E 301 - Askorbát sodný
Alergeny
Energetická hodnota výrobku
609 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
8,9 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
3,2 g/100g
Sacharidy
4 g/100g
Z toho cukry
0 g/100g
Bílkoviny
16 g/100g
Sůl
2,2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Výrobek zauzen do zlatohnědé barvy. Barva svaloviny na řezu světle růžová bez šedých skvrn, tuk má světlou barvu. Povrchový vzhled zachovalý po anatomické části
Vůně a chuť
Chuť mírně slaná, výrobek je na skusu křehký, vůně příjemná, aromatická po zauzení.
Konzistence
konzistence pevná, soudržná.
Nadstandardní parametry
1. Vysoký obsah masa; 2. Bez SOM, drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad.
Technologický postup
Koleno z plece. Povrch kolena kryt kůží bez štětin a krvavých podlitin a nedopařených částí kůže a razítek. Lákování, tepelné opracování. Výrobek zauzen do zlatohnědé barvy,v nákroji dostatečně proležen bez šedých skvrn.
Uživatel
Schváleno
23.8.2023 15:49:29
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený
Historie
K-Mistři od Fochu Uzené Vepřové koleno z plece (22.5.2023 09:39:29)
K-Mistři od Fochu Uzené Vepřové koleno z plece (5.8.2021 13:18:08)
K-Mistři od Fochu Uzené Vepřové koleno z plece (8.8.2018 11:39:09)