Výrobky

K - Mistři od Fochu Bavorská klobása

Číslo cechovní normy

2016-08-08-0075

Číslo výrobku

2016-08-08-0075/2060

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Charakteristika výrobku

Výrobek v přírodním vepřovém střevě.

Společnost

Kaufland ČR – Masozávod
Modletice 93
Říčany, 251 01
Česká republika

Definice balení

EAN

286994

Balení

Typ: vakuové balení, velikost: 408 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

vepřové maso

84 %

vepřové sádlo

14 %

alpská sůl

koření

dextróza

extrakty koření

kuchyňská sůl

Přídatné látky

Citronan sodný (stabilizátor)

Kyselina askorbová (antioxidant)

Askorban sodný (antioxidant)

Kyselina citronová (regulátor kyselosti)

Alergeny

Energetická hodnota výrobku

996 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

18 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

6,1 g/100g

Sacharidy

0,4 g/100g

Z toho cukry

0 g/100g

Bílkoviny

19 g/100g

Sůl

2 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

viditelné zrno, barva narůžovělá

Vůně a chuť

Chuť: přiměřeně slaná, po použitém koření a ochucujících složkách, Vůně: jemná, po použitém koření.

Konzistence

Konzistence: měkká až poloměkká, jemně vláknitá, nepružná

Nadstandardní parametry

1. Vysoký obsah masa; 2. Bez SOM, drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad.

Technologický postup

Surovina se rozemele na řezačce, přidají se všechny přísady, řádně se promíchá a rozemele na řezačce, po vychlazení se plní do vepřových střev, přetáčí se na velikost porce, následně je výrobek tepelně opracován, rozdělen na jednotlivé porce a zabalen.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

vysoký obsah masa 84 %

Uživatel

Schváleno

24.8.2023 10:12:41

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Historie

K - Mistři od Fochu Bavorská klobása (22.5.2023 08:07:32)

K - Mistři od Fochu Bavorská klobása (1.12.2021 12:31:52)

K - Mistři od Fochu Bavorská klobása (14.2.2020 12:50:29)