Výrobky

K - Mistři od Fochu Bavorská masová klobása

Číslo cechovní normy

2016-08-08-0076

Číslo výrobku

2016-08-08-0076/1037

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně neopracované

Charakteristika výrobku

Výrobek v přírodním vepřovém střevě.

Společnost

Kaufland ČR – Masozávod
Modletice 93
Říčany, 251 01
Česká republika

Definice balení

EAN

4049727003846

Balení

Typ: ochranná atmosféra, velikost: 520 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

vepřové maso

84 %

vepřové sádlo

14 %

alpská sůl

koření

dextróza

extrakty koření

kuchyňská sůl

Přídatné látky

Citronan sodný (stabilizátor)

Kyselina askorbová (antioxidant)

Askorban sodný (antioxidant)

Kyselina citronová (regulátor kyselosti)

Alergeny

Energetická hodnota výrobku

1256 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

26 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

12 g/100g

Sacharidy

3.3 g/100g

Z toho cukry

0.7 g/100g

Bílkoviny

14 g/100g

Sůl

1.3 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

viditelné zrno, barva narůžovělá

Vůně a chuť

Chuť: přiměřeně slaná, po použitém koření a ochucujících složkách, Vůně: jemná, po použitém koření.

Konzistence

Konzistence: měkká až poloměkká, jemně vláknitá, nepružná

Nadstandardní parametry

1. Vysoký obsah masa; 2. Bez SOM, drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad.

Technologický postup

Surovina se rozemele na řezačce, přidají se přísady, řádně se promíchá a rozemele na řezačce. Po vychlazení se plní do vepřových střev a přetáčí se na velikost porce, poté se rozdělí na jednotlivé porce. Výrobek se uloží do misky a zabalí do ochranné atmosféry.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Vysoký obsah masa 84%

Uživatel

Schváleno

24.8.2023 12:50:55

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Historie

K - Mistři od Fochu Bavorská masová klobása (1.12.2021 12:54:00)

K - Mistři od Fochu Bavorská masová klobása (7.8.2018 09:08:01)