K-Jarmark jogurt pečené jablko, 3,0%, 150 g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2017-07-18-0307
Číslo výrobku
2017-07-18-0307/1186
Charakteristika výrobku
ovocná složka 18 % (cukr, jablka 30 %, jablečná šťáva 5 %, modifikovaný škrob, karamelizovaný cukr, stabilizátor: pektin, koncentrát citronové šťávy, přírodní vanilkové aroma, skořice, aroma
Společnost
Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Pražská 673
Klášterec nad Ohří, 431 51
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Krásné Údolí 151, Toužim 364 01
Definice balení
EAN
4049727009695
Balení
Typ: kelímek PP, ALU víčko, velikost: 150 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
mléko
ovocná složka
18 %
mléčná bílkovina
jogurtová kultura
kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus
Alergeny
7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
409 kJ / 100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Barva po ochucující složce s viditelnými tečkami skořice.
Vůně a chuť
Chuť příjemně nakyslá, jogurtová, čistá vůně po použité kultuře, po ochucující složce.
Konzistence
Konzistence krémová, hladká, ovocná složka rovnoměrně rozmíchána ve výrobku.
Nadstandardní parametry
Přídavek kultury Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus
Technologický postup
Příjem syrového mléka-> přídavek mléčné bílkoviny -> vyčištění -> homogenizace -> pasterace -> zchlazení na ferm.teplotu -> očkování jog. Kulturou -> zrání v tanku -> úprava struktury a chlazení -> plnění do kelímku -> chlazení v produkční chladírně -> expedice
Uživatel
Schváleno
6.8.2024 10:05:47
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Zrušený
Historie
K-Jarmark jogurt pečené jablko, 3,0%, 150 g (25.10.2018 14:07:48)