Výrobky

Hovězí kostky

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2019-02-21-0419

Číslo výrobku

2019-02-21-0419/0756

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso

Charakteristika výrobku

Hovězí kostky kuchyňské úpravy z čerstvého hovězího masa červené barvy, s přirozenou vůní masa, bez zápachu, bez skvrn. Chuť typická pro hovězí maso. Hovězí maso odblaněné a nakrájené na kostky velikosti 5x5x5 cm

Společnost

JUSTMEAT s. r. o.
Vojtěchov 129
Hlinsko v Čechách, 53901

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Nabočany 1, 538 62 Hrochův Týnec

Definice balení

Balení

Typ: PE folie , velikost: 3000 g

Způsob distribuce výrobku

velkoobchod - vlastní doprava

Složení

hovězí kýta bez kosti

100 %

Energetická hodnota výrobku

523 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

4 g/100g

Bílkoviny

22 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

hovězí odblaněné maso, barva bledě až tmavě červená - dle stáří, bez skvrn

Skladování 0-7 °C

Doba použitelnosti 14 dní od data zabalení 

Vůně a chuť

vůně a chuť přirozená, typická pro čerstvé hovězí maso, bez zápachu 

Konzistence

hovězí maso bez blan, bez šlach, jemně vláknité, tuhost dle stáří 

Nadstandardní parametry

kalibrované balíčky 3000g, kostky 5x5x5 cm

Technologický postup

čerstvé hovězí maso rozbourané, odblaněné, následně upravené do KU - kuchyňské úpravy a nakrájené na symetrické kostky o průměru 5x5x5 cm, ne menší než 80 %

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Celkový počet mikroorganismů 5.10^7

E-coli 10^5

Staphylococcus 5.10^5

Salmonella neg. ve 25

Uživatel

Schváleno

20.3.2024 11:57:31

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Historie

Hovězí kostky (1.9.2023 11:53:13)