Tradiční játrovka
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2018-02-22-0367
Číslo výrobku
2018-02-22-0367/0858
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Český standardní výrobek, prodávaný pod názvem játrová cihla či játrový sýr. V našem pojetí paštika s vůní a chutí po muškátovém oříšku. Dodáváme v ušlechtilém technologickém obalu.
Společnost
ANTONI CZ s.r.o.
Dolní Třebonín 194
Dolní Třebonín, 38201
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Dolní Třebonín 194, 382 01 Dolní Třebonín
Definice balení
EAN
291562
Balení
Typ: Technologický obal, velikost: 200 g
Způsob distribuce výrobku
Maloobchod a velkoobchod
Složení
Vepřové maso bez kosti
53 g
Vepřová játra
22 g
Dextróza
Bramborový škrob
Sůl
Koření
Přídatné látky
sůl konzervant E250
1,8 g
stabilizátor E450, E451
antioxidant E300
emulgátor E472, E471
Energetická hodnota výrobku
313 kcal / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
28,3 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
10,77 g/100g
Sacharidy
3,7 g/100g
Z toho cukry
0,7 g/100g
Bílkoviny
10,8 g/100g
Sůl
1,8 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Jemný, světlý
Vůně a chuť
Po použitém koření
Konzistence
Roztíratelná
Nadstandardní parametry
Vysoký obsah masa, bez přidaného lepku, bez SOM a drůbežího SOM
Technologický postup
Ze všech surovin a přísad se připraví jemné pojivé dílo, které se plní do PA střev. Tepelně se opracuje v páře při teplotě 75°C tak, aby teplota v jádře dosáhla 70°C po dobu 10minut.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Výrobek splňuje požadavky Nařízení komise (ES) č. 2073/2005 ze dne 15.listopadu 2005 o mikrobiologických kritérií pro potraviny ( v platném znění)
Uživatel
Schváleno
22.3.2024 08:41:19
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený