K-Jarmark Vídeňské párky
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2015-12-22-0014
Číslo výrobku
2015-12-22-0014/0981
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Společnost
Ponnath ŘEZNIČTÍ MISTŘI, s. r. o.
Pražská 117
Sušice, 34201
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Ponnath ŘEZNIČTÍ MISTŘI, s. r. o., Pražská 117, 342 01 Sušice
Definice balení
EAN
4049727010493
Balení
Typ: ochranná atmosféra, vanička e 500g (horní a spodní folie), velikost: 500 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
vepřové maso
85 %
pitná voda
jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný)
dextróza
koření
extrakt koření
skopové střívko
kouř z bukového dřeva
Přídatné látky
E 450 - Difosforečnany
E 300 - Kyselina askorbová
E250 dusitan sodný
Energetická hodnota výrobku
1080 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
23,0 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
9,6 g/100g
Sacharidy
0,5 g/100g
Z toho cukry
0,4 g/100g
Bílkoviny
13,2 g/100g
Sůl
1,93 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Vzhled v nákroji a vypracování – na řezu je výrobek masově růžový. Nepravidelně rozptýlená zrna suroviny jsou o průměru převážně 6 až 10 mm. Mohou zde být patrné částice použitého koření. Ojedinělé, jemně zrněné kolagenní částice a drobné vzduchové dutinky jsou ve spojce přípustné. Povrchový vzhled – povrch je lesklý, hladký až mírně vrásčitý bez kouřových skvrn, bez podlitin a vytaveného tuku pod technologickým obalem. Výrobek je světle hnědé až kaštanově hnědé barvy
Nadstandardní parametry
1.vysoký obsah masa, 2.přírodní střevo, 3.bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad
Technologický postup
příprava suroviny na výrobu, mělnění, kutrování, narážení, uzení/vaření, chlazení, balení, etiketování Technologický obal: Přírodní střevo, průměr max. 21 mm
Uživatel
Schváleno
25.3.2024 14:53:03
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený