BERTYČKY - restovaná cibulka
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2018-03-09-0368
Číslo výrobku
2018-03-09-0368/1939
Charakteristika výrobku
Druh: trvanlivé pečivo; Skupina: tyčinky; Hmotnost: 90g; Křehké tyčinky se solí a restovanou cibulkou
Společnost
Tyčinky s.r.o.
Petrovice u Karviné 194
Petrovice u Karviné, 73572
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Petrovice u Karviné 194, 73572.h-
Definice balení
EAN
8594166310100
Balení
Typ: Obal OPP 20/20 s laminátem., velikost: 90 g
Způsob distribuce výrobku
malooobchod
Složení
Pšeničná mouka
řepkový olej
voda
restovaná cibulka
11.8 %
jedlá sůl
2.8 %
Vaječná melanž
extrakty koření
Přídatné látky
E 524: Hydroxid sodný
Alergeny
1 - Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
2057 kJ / 100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Vzhled a tvar: typický pro tyčinky, povrch drsný matný (nejsou přidávány žádné leštící látky). Na povrchu jsou vidět zelené kousky restované cibulky. Barva: světlá, zlatá
Vůně a chuť
Vůně a chuť: cibulová, oplatková, slaná.
Konzistence
Konzistence – křehká, křupavá.
Nadstandardní parametry
Aktivita vody (AW) trvanlivých tyčinek dle laboratorní analýzy akreditované laboratoře je menší než 0,60. Vstupní suroviny pocházejí z tuzemského trhu – více než 75%. Produkty neobsahují umělá aromata, látky zvýrazňující chuť ani barviva.
Technologický postup
Tyčinky jsou vyráběny z vláčného těsta a na speciálním stroji vytlačovány, louhovány, děleny, soleny a uloženy na plechy, pečeny v pecích a po vychladnutí baleny na balícím stroji do obalů po 90g.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Obsah: vlhkost, Deoxynivalenol, Zearalenon.
Uživatel
Schváleno
28.3.2024 11:07:37
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Zrušený