Jelení krk bez kosti
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2020-06-16-0476
Číslo výrobku
2020-06-16-0476/2532
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - zvěřina
Charakteristika výrobku
Zvěřinové maso bez přídatných látek - jednosložkový výrobek – Jelení krk bez kosti; balení 1 - 3 kg
Společnost
Zvěřina BERBERA s.r.o.
Tachovská Huť 11
Tři Sekery, 35301
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Tachovská Huť 11, 353 01 Tři Sekery
Definice balení
EAN
289072
Balení
Typ: vakuové balení/sáček, velikost: 2 kg
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
maso z vysoké zvěřiny - jelena
Senzorické požadavky
Vzhled
Vzhled – bez viditelných skvrn krve nebo krevních podlitin; bez roztříštěných kostí či potrhané svaloviny způsobených střelou. Barva – jednotná barva typická pro zvěřinové maso (červená, tmavě červená) bez viditelných skvrn a krevních podlitin.
Vůně a chuť
Vůně – typická pro zvěřinové maso, bez cizího zápachu, po čerstvém mase.
Konzistence
Vůně – typická pro zvěřinové maso, bez cizího zápachu, po čerstvém mase.
Nadstandardní parametry
Nadstandardní parametry - Zvěřina českého původu splňující parametry ČCN, veterinárně prohlédnuta - výrobek prošel metaldetekcí
Technologický postup
Vykolená zvěřina v kůži je veterinárně prohlédnuta, stažena, veterinárně prohlédnuta a uvolněna k bourání, bourána, porcována a upravován a balena, případně zmrazován.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Zvěřinové jelení maso bez přítomnosti zbytků střel
Uživatel
Schváleno
28.3.2024 12:38:40
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený