Výrobky

Jelení krk bez kosti

Číslo cechovní normy

2020-06-16-0476

Číslo výrobku

2020-06-16-0476/2532

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - zvěřina

Charakteristika výrobku

Zvěřinové maso bez přídatných látek - jednosložkový výrobek – Jelení krk bez kosti; balení 1 - 3 kg

Společnost

Zvěřina BERBERA s.r.o.
Tachovská Huť 11
Tři Sekery, 35301
Česká republika

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Tachovská Huť 11, 353 01 Tři Sekery

Definice balení

EAN

289072

Balení

Typ: vakuové balení/sáček, velikost: 2 kg

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

maso z vysoké zvěřiny - jelena

Senzorické požadavky

Vzhled

Vzhled – bez viditelných skvrn krve nebo krevních podlitin; bez roztříštěných kostí či potrhané svaloviny způsobených střelou. Barva – jednotná barva typická pro zvěřinové maso (červená, tmavě červená) bez viditelných skvrn a krevních podlitin.

Vůně a chuť

Vůně – typická pro zvěřinové maso, bez cizího zápachu, po čerstvém mase.

Konzistence

Vůně – typická pro zvěřinové maso, bez cizího zápachu, po čerstvém mase.

Nadstandardní parametry

Nadstandardní parametry - Zvěřina českého původu splňující parametry ČCN, veterinárně prohlédnuta - výrobek prošel metaldetekcí

Technologický postup

Vykolená zvěřina v kůži je veterinárně prohlédnuta, stažena, veterinárně prohlédnuta a uvolněna k bourání, bourána, porcována a upravován a balena, případně zmrazován.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Zvěřinové jelení maso bez přítomnosti zbytků střel

Uživatel

Schváleno

28.3.2024 12:38:40

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Historie

Jelení krk bez kosti (3.3.2021 15:03:01)