Lipánek smetanový MAXI
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2015-12-22-0030
Číslo výrobku
2015-12-22-0030/0636
Zařazení dle legislativy
Mléko a mléčné výrobky, mražené krémy a jedlé tuky a oleje - Tvaroh - smetanové krémy
Charakteristika výrobku
Smetanový netermizovaný krém.
Společnost
MADETA a.s.
Rudolfovská 246/83
České Budějovice, 370 01
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Jiráskovo předměstí 638 377 01 Jindřichův Hradec - Jindřichův Hradec III
Definice balení
EAN
8593803662664
Balení
Typ: PP kelímek s papírovým přebalem/ALU víčko, velikost: 130 g
Způsob distribuce výrobku
Prodej na velkoobchod i maloobchod, nezávislý trh, zahraniční a tuzemské obchodní řetězce.
Složení
tvaroh
55 %
smetana
35 %
cukr
Alergeny
7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
771 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
11 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
7,3 g/100g
Sacharidy
14 g/100g
Z toho cukry
14 g/100g
Bílkoviny
7,4 g/100g
Sůl
0,08 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
stejnorodý smetanový.
Vůně a chuť
jemná smetanová.
Konzistence
jemně krémovitá, polotuhá, bez nášlehu, přirozenou aktivitou živých kultur může dojít k vydutí víčka, mírné uvolnění syrovátky není na závadu.
Nadstandardní parametry
Surovina odpovídá ČCN Syrové kravské mléko.
Bez tepelného ošetření finálního produktu.
Výrobek neobsahuje žádné přídatné látky ( stabilizátory, barviva, náhradní sladidla, konzervační látky), škroby, želatinu.
Tuk v sušině - minimálně 30 %.
Výrobek odpovídá definici "Česká potravina".
Vyrobeno v České republice.
Technologický postup
Míchání směsi smetany a cukru s tvarohem → plnění do spotřebitelských obalů → vychlazení → expedice.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Tuk v sušině - minimálně 30 %.
Uživatel
Schváleno
22.5.2024 09:34:33
Schválil
Cechovní normy
Ocenění a značky kvality
Český výrobek - garantováno Potravinářskou komorou České republiky
Procesní stav
Schválený
Obrázky
Historie
Lipánek smetanový MAXI 130 g (24.4.2023 14:58:21)
Lipánek smetanový MAXI 130 g (2.5.2022 13:48:19)