Jihočeský syreček 0,1 % 90 g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2020-06-12-0475
Číslo výrobku
2020-06-12-0475/2221
Zařazení dle legislativy
Mléko a mléčné výrobky, mražené krémy a jedlé tuky a oleje - Sýr - přírodní - zrající pod mazem
Charakteristika výrobku
Poloměkký nízkotučný zrající sýr s obsahem tuku pouze 0,1 %.
Společnost
MADETA a.s.
Rudolfovská 246/83
České Budějovice, 370 01
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Jiráskovo předměstí 638 377 01 Jindřichův Hradec - Jindřichův Hradec III
Definice balení
EAN
8593803313214
Balení
Typ: hliníková folie polepená papírem, velikost: 90 g
Způsob distribuce výrobku
Prodej na velkoobchod i maloobchod, nezávislý trh, zahraniční a tuzemské obchodní řetězce.
Složení
mléko
jedlá sůl
mlékařské kultury
syřidlo
Alergeny
7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
585 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
0,5 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
0,3 g/100g
Sacharidy
1,3 g/100g
Z toho cukry
1,3 g/100g
Bílkoviny
32 g/100g
Sůl
2,8 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Barva: na řezu smetanově žlutá, povrch s narůžovělým až světlehnědým mazem
Vůně a chuť
mléčně nakyslá, příjemně slaná, až ostře pikantní, vůně charakteristická po kulturách
Konzistence
jemná, pružná, podle stupně zralosti
Nadstandardní parametry
Mléčná surovina odpovídá cechovní normě „Syrové kravské mléko“.
Bez konzervačních látek, bez přídatných látek.
Výrobek odpovídá definici "Česká potravina".
Vyrobeno v České republice.
Technologický postup
Standardizace mléka → zpracování sýřeniny na výrobníku → napouštění sýrového zrna do forem → odkapání → solení → zrání při řízených podmínkách s aplikací mazové kultury na povrch sýra→ balení do spotřebitelských obalů → expedice
Uživatel
Schváleno
22.5.2024 09:37:11
Schválil
Cechovní normy
Ocenění a značky kvality
Český výrobek - garantováno Potravinářskou komorou České republiky
Procesní stav
Schválený
Obrázky
Historie
Jihočeský syreček 90 g (29.4.2022 13:17:01)