Vídeňské minipárečky
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2015-12-22-0014
Číslo výrobku
2016-06-13-0068/2081
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Výrobek z jemně vykutrovaného díla. Barva růžovo hnědá, na řezu růžová. Jednotlivé nožky jsou hladké, vypnuté, po ohřátí na skusu křupavé. Spodní folie transparentní tvrdá (vytvarovaná vanička), překrytá vrchní folií s červenými okraji. Na vrchní folii se nachází pohledová etiketa. Hmotnost balení 180g.
Společnost
Kostelecké uzeniny a.s.
č.p. 60 Kostelec
Kostelec, 588 61
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Skyřická 1, 434 01 Most
Definice balení
EAN
8594011334817
Balení
Typ: ochranná atmosféra, velikost: 180 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
vepřové maso
85 %
pitná voda
jedlá sůl
cukr
koření
extrakty koření
skopové střívko
Přídatné látky
E 316 - Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný)
E250 dusitan sodný
E 451 - Trifosforečnany
Energetická hodnota výrobku
1008 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
20 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
7,9 g/100g
Sacharidy
<0,5 g/100g
Z toho cukry
<0,5 g/100g
Bílkoviny
16 g/100g
Sůl
2,1 g/100g
Senzorické požadavky
Vůně a chuť
Chuť párků je masová s jemnou příchutí koření a kouře. Plněno do skopového střívka.
Nadstandardní parametry
Bez lepku, bez glutamátů, v přírodním střívku. Výrobek je vyroben z české suroviny, s logem Česká potravina na etiketě.
Technologický postup
Vepřové maso je vykutrováno spolu s kořením, a naraženo do skopových střívek. Následuje tepelné opracování, zchlazení, a zabalení
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Obsah soli do 2,9 %, obsah tuku do 24 %. Mikrobiologicky odpovídá Nař. EP a Rady 2073/2005.
Uživatel
Schváleno
6.6.2024 08:18:07
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený