Výrobky

Vídeňské minipárečky

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2015-12-22-0014

Číslo výrobku

2016-06-13-0068/2081

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Charakteristika výrobku

Výrobek z jemně vykutrovaného díla. Barva růžovo hnědá, na řezu růžová. Jednotlivé nožky jsou hladké, vypnuté, po ohřátí na skusu křupavé. Spodní folie transparentní tvrdá (vytvarovaná vanička), překrytá vrchní folií s červenými okraji. Na vrchní folii se nachází pohledová etiketa. Hmotnost balení 180g.

Společnost

Kostelecké uzeniny a.s.
č.p. 60 Kostelec
Kostelec, 588 61

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Skyřická 1, 434 01 Most

Definice balení

EAN

8594011334817

Balení

Typ: ochranná atmosféra, velikost: 180 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

vepřové maso

85 %

pitná voda

jedlá sůl

cukr

koření

extrakty koření

skopové střívko

Přídatné látky

E 316 - Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný)

E250 dusitan sodný

E 451 - Trifosforečnany

Energetická hodnota výrobku

1008 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

20 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

7,9 g/100g

Sacharidy

<0,5 g/100g

Z toho cukry

<0,5 g/100g

Bílkoviny

16 g/100g

Sůl

2,1 g/100g

Senzorické požadavky

Vůně a chuť

Chuť párků je masová s jemnou příchutí koření a kouře. Plněno do skopového střívka.

Nadstandardní parametry

Bez lepku, bez glutamátů, v přírodním střívku. Výrobek je vyroben z české suroviny, s logem Česká potravina na etiketě.

Technologický postup

Vepřové maso je vykutrováno spolu s kořením, a naraženo do skopových střívek. Následuje tepelné opracování, zchlazení, a zabalení

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah soli do 2,9 %, obsah tuku do 24 %. Mikrobiologicky odpovídá Nař. EP a Rady 2073/2005.

Uživatel

Schváleno

6.6.2024 08:18:07

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Historie

Vídeňské minipárečky (15.3.2020 17:40:36)