Bílá klobáska s rajčaty (PENNY)
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2019-05-09-0429
Číslo výrobku
2019-05-09-0429/2563
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Masný výrobek tepelně opracovaný. Upřesnění výživových údajů: obsah cukrů : <0,5 g
Společnost
Kostelecké uzeniny a.s.
č.p. 60 Kostelec
Kostelec, 588 61
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
č.p. 60, 588 61 Kostelec
Definice balení
EAN
8594008886480
Balení
Typ: vakuové balení, velikost: 340 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
vepřové maso
85 %
pitná voda
sušená rajčata
2 %
jedlá sůl
cukr
koření
vývar (koření, kuchyňká sůl, řepkový olej)
přírodní aroma
jedlé kolagenové střevo
Přídatné látky
E 450: Difosforečnany (Emulgátor, stabilizátor, regulátor kyselosti, kypřící látka, sekvestrant, zvlhčující látka)
Energetická hodnota výrobku
1140 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
24 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
9,0 g/100g
Sacharidy
0,7 g/100g
Z toho cukry
<0,5 g/100g
Bílkoviny
14 g/100g
Sůl
1,7 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Na řezu lesklý, hladký. Připouští se ojedinělý výskyt malých vzduchových dutinek
Vůně a chuť
Chuť příjemně slaná, po použitých surovinách.
Konzistence
Konzistence pevná, soudržná
Technologický postup
Surovina + přísady – narážení – tepelné opracování –chlazení - balení
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Skladujte při teplotě od +1 °C do +5 °C. Po vybalení spotřebujte do 24 hodin. Výrobek splňuje požadavky Nařízení Komise (ES) č. 2073/2005 ze dne 15. listopadu 2005 o mikrobiologických kritériích pro potraviny (v platném znění).
Procesní stav
Zrušený