Jihočeské máslo 250 g (Retro edice)
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-03-22-0144
Číslo výrobku
2016-03-22-0144/0676
Zařazení dle legislativy
Mléko a mléčné výrobky, mražené krémy a jedlé tuky a oleje - Máslo mlékárenské a koncentráty mléčného tuku - máslo
Charakteristika výrobku
máslo ve tvaru hranolku o hmotnosti 250 g
Společnost
MADETA a.s.
Rudolfovská 246/83
České Budějovice, 370 01
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Průmyslová 575, 391 02 Planá nad Lužnicí
Definice balení
EAN
8593803421568
Balení
Typ: hliníková folie podlepená papírem, velikost: 250 g
Způsob distribuce výrobku
prodej na 1 obchodní řetězec
Složení
smetana
Alergeny
7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
3061 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
82 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
54 g/100g
Sacharidy
0,8 g/100g
Z toho cukry
0,8 g/100g
Bílkoviny
0,8 g/100g
Sůl
0,02 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
barva přirozená nažloutlá
Vůně a chuť
čistá, výrazná po smetaně, bez cizích příchutí a pachů
Konzistence
stejnorodá, roztíratelná ( při 15 °C), na řezu mohou být drobné kapénky vody nebo podmáslí
Nadstandardní parametry
mléčná surovina pro výrobu smetany odpovídá cechovní normě Syrové kravské mléko
výrobek odpovídá definici "česká potravina"
obsah vody max. 16 %
Vyrobeno v České republice.
Technologický postup
Příjem mléka → odstředění → pasterace smetany → fyzikální zrání smetany → stloukání smetany ve zmáselňovači → balení → vychlazení → skladování → expedice
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
obsah vody max. 16 %
Uživatel
Schváleno
13.6.2024 12:33:11
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený
Historie
Jihočeské máslo 250 g (Retro edice) (22.5.2024 12:03:04)