Chléb lámankový vícezrnný - krájený balený 500 g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2018-10-12-0403
Číslo výrobku
2018-10-12-0403/1795
Zařazení dle legislativy
Obiloviny a výrobky z nich - pekařské výrobky - chléb - vícezrnný
Charakteristika výrobku
Chléb ve tvaru veky, celý obalený v posypu (lněná semena, sezamová semena, ovesné vločky, slunečnicová semena)
Společnost
PAC Hořovice s.r.o.
ul. 5. května 1137/57, Praha 4
Praha, 140 00
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Provozovna Příbram, Plynárenská 321, 261 01 Příbram
Definice balení
EAN
20470401
Balení
Typ: Balený v sáčku, velikost: 500 g
Způsob distribuce výrobku
prodejní řetězec
Složení
pšeničná mouka
pitná voda
žitná mouka
směs s lámankou (pšeničná lámanka, lněná semena, sušené bramborové vločky, slunečnice semena, žitná lámanka, ječný slad, pšeničný lepek, ovesné vločky, sezamová semena)
9,6 %
žitný kvas
bramborová kaše
pekařské droždí
Sladový extrakt
jedlá sůl s jodem
pekařská směs (pšeničná vláknina mikrogranulovaná, žitná mouka, pšeničný lepek, enzymy, látka zlepšující mouku: kyselina L-askorbová)
Posyp (ovesné vločky, len, slunečnice, sezam, )
3,6 %
Alergeny
1 - Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
11 - Sezam - Sezamová semena a výrobky z nich
Energetická hodnota výrobku
1030 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
5,1 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
0,8 g/100g
Sacharidy
38 g/100g
Z toho cukry
3,2 g/100g
Bílkoviny
8,8 g/100g
Sůl
1,2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Pravidelně formovaný klenutý chléb ve tvaru veky. Kůrka hnědá obalená v posypu. Střídka rovnoměrně pórovitá, barva po použitých složkách.
Vůně a chuť
typická chlebová; příjemná
Konzistence
kůrka dobře propečená; střídka dobře propečená, pružná, měkká
Nadstandardní parametry
Mouka z vlastního mlýna, výroba vlastního kvasu, dlouholetá tradice výroby chleba. Další složky v podílu min. 7% z celkové hmotnosti použitých mlýnských výrobků. Těsto neobsahuje žádné přídatné látky s výjimkou kyseliny askorbové.
Technologický postup
Výroba těsta nepřímým způsobem vedení; zrání těsta; tvarování; kynutí; pečení; chladnutí, krájení, balení, expedice.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Obsah akrylamidu: <100 µg/kg
plísně <102 / 1 g
Celkový počet bakterií 104 / 1 g
Uživatel
Schváleno
30.7.2024 15:52:36
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený
Historie
Chléb lámankový vícezrnný - krájený balený 500 g (27.10.2021 16:00:22)
Chléb lámankový vícezrnný - krájený balený 500 g (18.8.2021 10:36:18)