Výrobky

Vepřové maso ve vlastní šťávě 85%, 400g RETRO

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2016-03-21-0118

Číslo výrobku

2016-03-21-0118/1035

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - konzervy

Charakteristika výrobku

Příjemná vůně a chuť po dušeném vepřovém mase, lahodná, jemně kořeněná, přiměřeně slaná, chuť aspiku lehce slaná. Kompaktní celek, vepřové maso v hrubších kouscích barvy masově-růžové, menší tučné kousky světlé barvy, bez tvrdých částí na povrchu, vývar tuku barvy bílé až nažloutlé, aspik čirý, barvy zlatožluté.

Maso křehké, měkké, mírně vláknité, aspik při 15 °C přiměřeně tuhý. Příjemná vůně a chuť po dušeném vepřovém mase, lahodná, jemně kořeněná, přiměřeně slaná, chuť aspiku lehce slaná.

Společnost

WHALLEY a.s.
Mikulášovická 552
Velký Šenov, 407 78

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
WHALLEY a.s., Mikulášovická 552, 407 78 Velký Šenov

Definice balení

EAN

8 594170 980047

Balení

Typ: Plechový obal – litografovaná konzerva, easy open uzávěr, á 400g., velikost: 400 g

Způsob distribuce výrobku

Skupinové

Složení

vepřové maso

85,00 %

pitná voda

směs koření

jedlá sůl

Energetická hodnota výrobku

933 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

25,0 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

8,7 g/100g

Sacharidy

2,3 g/100g

Z toho cukry

<0,5 g/100g

Bílkoviny

15,0 g/100g

Sůl

1,8 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Kompaktní celek, vepřové maso v hrubších kouscích barvy masově-růžové, menší tučné kousky světlé barvy, bez tvrdých částí na povrchu, vývar tuku barvy bílé až nažloutlé, aspik čirý, barvy zlatožluté.

Vůně a chuť

Příjemná vůně a chuť po dušeném vepřovém mase, lahodná, jemně kořeněná, přiměřeně slaná, chuť aspiku lehce slaná. 

Konzistence

Maso křehké, měkké, mírně vláknité, aspik při 15 °C přiměřeně tuhý. 

Nadstandardní parametry

Obsah masa 85 %, obsah tuku max. 25 %, bez fosfátů.

Technologický postup

1.      příprava masových surovin nařezání

2.      míchání masa a ostatních surovin a přísad

3.      plnění do obalů

4.      uzavírání obalů

5.      sterilace

6.      chlazení

7.      osušení obalů

8.   kompletace (etiketování a balení)

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

CPM: <10 KTJ/g

TUK: 25 %

Sůl: 1,80 %

Obsah masa: 85 %

Uživatel

Schváleno

30.7.2024 15:27:59

Schválil

Cechovní normy

Ocenění a značky kvality

Česká chuťovka 2020

6.10.2020

Procesní stav

Schválený

Obrázky

Historie

Vepřové maso ve vlastní šťávě 85%, 400g RETRO (4.8.2021 11:05:42)