Vepřové maso ve vlastní šťávě 85%, 400g RETRO
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-03-21-0118
Číslo výrobku
2016-03-21-0118/1035
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - konzervy
Charakteristika výrobku
Příjemná vůně a chuť po dušeném vepřovém mase, lahodná, jemně kořeněná, přiměřeně slaná, chuť aspiku lehce slaná. Kompaktní celek, vepřové maso v hrubších kouscích barvy masově-růžové, menší tučné kousky světlé barvy, bez tvrdých částí na povrchu, vývar tuku barvy bílé až nažloutlé, aspik čirý, barvy zlatožluté.
Maso křehké, měkké, mírně vláknité, aspik při 15 °C přiměřeně tuhý. Příjemná vůně a chuť po dušeném vepřovém mase, lahodná, jemně kořeněná, přiměřeně slaná, chuť aspiku lehce slaná.
Společnost
WHALLEY a.s.
Mikulášovická 552
Velký Šenov, 407 78
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
WHALLEY a.s., Mikulášovická 552, 407 78 Velký Šenov
Definice balení
EAN
8 594170 980047
Balení
Typ: Plechový obal – litografovaná konzerva, easy open uzávěr, á 400g., velikost: 400 g
Způsob distribuce výrobku
Skupinové
Složení
vepřové maso
85,00 %
pitná voda
směs koření
jedlá sůl
Energetická hodnota výrobku
933 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
25,0 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
8,7 g/100g
Sacharidy
2,3 g/100g
Z toho cukry
<0,5 g/100g
Bílkoviny
15,0 g/100g
Sůl
1,8 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Kompaktní celek, vepřové maso v hrubších kouscích barvy masově-růžové, menší tučné kousky světlé barvy, bez tvrdých částí na povrchu, vývar tuku barvy bílé až nažloutlé, aspik čirý, barvy zlatožluté.
Vůně a chuť
Příjemná vůně a chuť po dušeném vepřovém mase, lahodná, jemně kořeněná, přiměřeně slaná, chuť aspiku lehce slaná.
Konzistence
Maso křehké, měkké, mírně vláknité, aspik při 15 °C přiměřeně tuhý.
Nadstandardní parametry
Obsah masa 85 %, obsah tuku max. 25 %, bez fosfátů.
Technologický postup
1. příprava masových surovin nařezání
2. míchání masa a ostatních surovin a přísad
3. plnění do obalů
4. uzavírání obalů
5. sterilace
6. chlazení
7. osušení obalů
8. kompletace (etiketování a balení)
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
CPM: <10 KTJ/g
TUK: 25 %
Sůl: 1,80 %
Obsah masa: 85 %
Uživatel
Schváleno
30.7.2024 15:27:59
Schválil
Cechovní normy
Ocenění a značky kvality
Česká chuťovka 2020
6.10.2020
Procesní stav
Schválený
Obrázky
Historie
Vepřové maso ve vlastní šťávě 85%, 400g RETRO (4.8.2021 11:05:42)